keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Noniin tutot, nyt mennään päin Kyllikin pakaraa!

Nyt se on kuulkaa viisikon kolmikon laatuaikaa. Eilen se vuosi vaihtua tärähti ja mieli värähti. On tullut viimeaikoina pohdiskeltua mennyttä vuotta oikein olan takkaa. Olihan se kyllä jytky. Suurin saavutus on kyllä ehdottomasti legendaarinen pyöräretki. Muita melekosia hommeleita oli vanhojentanssimekon teko ja päämajan remontti.


On tapahtunut niin paljon jutundeeruja, että ehän siinä ole perässä pysyny vaikka on kuinka juossu. Juonenkäänteitä on ollunna enemmän kuin salkkareissa ikään. Vuoden alussa Muri kirjoitti yhteisen turinavihon otsikoksi "2013 - viisauden vuosi". Täytynee se kai myöntää, että päin ahmoja tuoki luulosairaus meni. Viisautta ei paljoa meidän raitilla näkynyt, enintään perävalot vilahti. Mitä lie tuolla meidän Murilla liikkunut päässä, kun sen värssyn raapusti ylös. Villi veikkaus, että sielä pääkopassa mithän liikkunut. Päätettiin tänään, että vuos kakstuhaatneljätoist on filosofian vuosi. Ainakaan vielä ei usko tuota lupausta ajatellen horju. Meidän suonis virtaa kusi filosofistinen hienostoveri.


Eilen meni mussiikki sen verran jalan alle, että oli lähdettävä baanalle vähän danssaamaan. Saatiin sitten luonnollisesti holy kuningasidea. Aiottiin tehdä Murista oikea kunnon vanhanajan mummo, hurthunki ja kaikki. Olisi ollut niin makiata, jos Mursu-mummo olisi päässyt sisälle ilman henkkareita. Keksittiin Murille jo valmiiksi repliikki portsaria varten: "Mie tulin hakemaan sijaa majatalost. Kyl se näinki vanhoil tuo biitti mennee jalan alle." Oltiin aluksi tosi mielissään tuosta suunnitelmasta, mutta sitten yhtäkkiä kuin salama kirkkaalta taivaalta meille iski karu totuus, että ehän tuollanen mäkäräisten meininki menisi läpi edes merisairaalle silakalle. Meidän ideat tahtoo olla semmoisia, että ne kuihtuu kasaan yhtä nopeaa kun tulivatkin.


Siitä on tosiaan tasandeerus yks vuosi kun tämä ploki päräytettiin käyntiin. Vuonna seitkeetseittemän oltiin viimeksi päräytetty mutta ehän me tohdita kertua mitä tuli päräytettyä. Vanhat sielut lukijat ehkä muistavat, että tasan vuosi kirjoitimme ekassa postingissa kolme tavoitetta vuodelle kakstuhaatkolometoist: ei feilata niin pahasti, tullaan arvostetuiksi ja ei olla enää niin pelkureita. Näin lyhyenä tiivistemehuna voisi sanoa, että päin kyllikin pakaraahan nuo tavoitteet menivät. Vaan ei sitä aina voi onnistua. Yritys oli sentään melekosta settiä.


Tähän väliin tämmöistä pientä turinatuokiota. Kerran kyläntansseissa tuli sheikattua lanteita sen verran hardcorena, että Mauralla repesi sukkahousut. Muura sitten uskollisena kamuna päätti repiä omat housunsa sympatian merkeissä. Maura siis sai Muuran levikset repeemään.

Kuulkaas tutot ja karvaiset kossit, tai no miksei karvattomatkin. Höllätkää vöitänne ihan antaumuksella, ja antautukaa tunteeseen. Ei ne housut siitä mihinkään putoa, tai jos putoaakin, niin sen parempi. Pointti on siis se, että alkakaa nudisteiksi elekää nyt herran tähteet jääkö kotiin syömään jätskiä. Menkää suureen maailmaan s(h)eikkailemaan ja elkää välittäkö, jos teille facepalmataan. Se on vaan merkki siitä, että sait huomiota immeisiltä ja etpähän ainakaan ole näkymätön. Soot olemas. Me oltiin viimeks olemas vuon kolkkeetneliä.


Siinä vähän Murin siskon taiteellista näkemystä. Tuo Muuran viehkeä ratsastaja-ilme saattaa vilahtaa eri kuviin muokattuna täällä plokissa jatkossakin, että pysykkee herreillä.

Tämä oli kyllä kokosensa kokoinen postinki. Tuli taas näköjään nöyhtää nypittyä mutta minkäs teet. Ollaan tässä suunniteltu, että karistettaisi vähän joulukiloja mutta sitten päädyttiin siihen lopputulokseen, että mitä niitä karistamaan, kun vastahan ne tuli.


Yhtenä myrskyisenä yönä tuherrettiin Mimmille eli mönjälle tuollainen taiteellinen näkemys mönjän olemuksesta. Tämä herkkä teos olkoon osoitus mönjän eeppisestä miehekkyydestä. Se säilyy ja kestää. Santé!

Uuden vuoden kunniaksi päätimme oikein räväyttää, ja vaihtaa nimemme täällä plokin puolella. Entiset Muura ja Maura jäävät nyt historiaan. Nykyään me kolme olemme Muri, Myyrä ja Mäyrä.

T. Muri, Myyrä & Mäyrä

8 kommenttia:

  1. Huhuu kuuleeko kukaan tällä välis (välimuotobulle) kutsuu viisikon kolmikkoa kuuleeko kukaan?

    VastaaPoista
  2. Cammoon kommenttia kommenttia lukevat, se on kuin ruokaa ja ei tarvi olla hyvääkkää sanottavvaa aina, risuja ja kriisiä, raaamaa raaamaa! :B Rva Mursbergi suosittelee ~ Lava on teidän...monté ~

    VastaaPoista
  3. Kiva tuo bannerikuva mutta muuten tää kyllä tuo mulle vaan jotenki mieleen semmosen ala-aste paintpiirrustuksen :D kirjotukset on aina hyviä keeep it up !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos palautteesta! Värkättiin tätä ulkoasua varmaan 3 tuntia, ja lopuks päädyttii pistämään vähä rändömillä, ku meni iha totaalisesti hermot :D Me ei iha hallita tätä tekniikkaa...

      Poista
  4. No ei kestäny kauaa että muri tuli kommentoimahan plokkii taas, tätil on kuulkaa paha yskä ja feat vähä muutaki päälle, moon tätiys lomal, taino...ainahan minä lomal. kyl se aurinko paistaa mursun pyhimpiinkin taino oikeestaan ei oo ikinä tehny niin, mut niin asiaan, jatketaan, arpiset surkastuneet keuhkot tekee olostani extreme dramaattisen, että voin kuvitella miltä vanhuksena tuntuu olla sairaana, saisko sääliä, vanhuus tuntuu tunnelin pääjys? tässä minä vain avoimena suomalaisena totian..kuvitelkaas kiinnostuneet äänensävy kuin jonku rentun kulkurin ääneksi joka on jätetty pakaseen. On se ihan hauskaa kuultavaa, tädin viimeiset korinat. Älkää kuitenkaan iltalehteen tehkö miust lekentasta juttua..Olen vaatimattomasti kuolevainen että voijaan sitte nimetä lekentaksi. Sen tiän, et miusta vasta tulee kuulusa kun maahan kupsahan, viel vuosienki pääst joku fani lueskelee tätä kommenttia ja sille fanil tervesii, love ya. Ja kun arkku on laskettu multahan jonkun täytyy tehä selväksi että minunhan arkulle ei KOLMESTI multaa vai oliko se hietaa nakata..vaan tasaluvullisesti, esim 4, kuolleenakin kääntys haudastaan jos sen tempun joku tekkee. Tasaluvut kunniaan.
    Vaik kusta on pääsä, kenenkään ei sitte haudal tarvi kusta, kyllä se kusi tulee päästä viimestään siinä pistees ilman apujoukkoja. Kiitos kohteliaisuudesta kuitenkin, heittereitäkin täytyy kohdella kuin ihmisiä, right?
    Sitte nii nisäset, näen otsikon elokuvassa " I am Mursu" sisältää juonta, kuviteltua roumanssia, sipsua, filosofiaa, hommeleita, buddhaistuminen, tossa ne tärkeimmät katekoriat, ja et äiti miut hyväksyis non siinä. Coming soon, in your dream peace

    Semmone menevä biisi mitä jaksaa kuunnella on ku "Lykke li - I Follow rivers" sniff...herkkä koskettava, kiitos Yytil, ilman hänt en tietäis vielkää tuskin koskaan. Suosittelen valaistuvan haluisille! Löytäkää sisäinen buddhanne, ette kadu! Mamma foorumilaiset innostukaa..

    Terveisiä Jaanalle! ^^
    JA rähmäsimmu, kommentoikaa ei teit muuten syväl silmiin kahtota kun rähmä peittää silmät!! Vihaa, rakkautta, kateut, Steineri...rotuista kommenttia rakkaudella odotan, Juha tapsua, unelmissani Vile valon kommia, vaikka hän on kaikkea muuta kuin valoisa, mitä sylki tuo suuhun saa tulla, kirjaimellisesti himoitsemme kirjaimianne. Vanhukset, aikuiset, lapset taino kaikki me lapsosii ollaan, steinerin luomulapsossii, kaikilla on oikeasti kasvu kesken. Tulleehan sitä vähän kyyneliin jos pitkänokat ei kommentoi..onko loki tosiaan niin mitäänsanomaton? http://25.media.tumblr.com/tumblr_m59zjeEmfx1rxw2nro1_500.gif
    (tos linkis vain ilmeeni jos son totta..kuhan hankin huomiota, haluatteko tuomiota )
    Nyt vetäydyn mussuttamaan tumblria muka angstisena..
    ainiin, mäyrä muokkasin ulkoasuas tumbrissasi! mee kahtoo ~

    Oma kisulini Kiki on kuulkaas ahne pasta, hetikun minun seuraan jätetään ei pysy hiljaa ellei saa palveluksia..eli ruokaa. Ja jos ei viihy sylissä rimpuilee kuin mikäkin laiska lellitty englantilais mirre ja pötkähtää pötkönä pois huutamaan. On musta mutta en ole rasisti mutta alkaa tuntua kohta silt

    Buddha kaikille niin parempi mieli! ~ mukavaa kommentoija ihte tänne
    Kesää ojotelles, mietin niit pitkii heinäpeltoi, poijkkii virveleitte kaa menos ongel, mut ei valoa..vaik se väkisinki tulee mielee
    Pulahtakaa vettee niin pian kuin pystytte! täti on taas vähän etuajassa..
    Tämän vuoden (onkohan ollu jokaisen vuoden) lupaus olkoot et lasketaan vesimeloneilla auringonlaskuun kolmisin...onkos siitä sit 4 vuot koht..

    Deep sea baby..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vesimeloneilla auringonlaskuun...... xDDD Sitä ootellessa, toellakin ^^ "2014 - vesimelonien vuosi" uuh.

      Mut yeah, peace and love everybody! Say no to hate, no to gate but yes to faith! Meni kuulkaa 5 minnuuttii keksiä tuo runo, syvänvihreässä jugend-ajan nojatuolissa silinterihattu päässä ja viikset ojossa joka säässä. Nyt menee jo vähän liian syvälliseksi, pakko myöntää.

      Poista