keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Noniin tutot, nyt kieli hörhöilee!

Meillä tuli yhtäkkiä semmonen tosi positiivinen fiilinki, ja nyt tekkee mieli kehua immeisiä laidasta laitaan, ja myös semmosia vähemmän immeisiä tietenkin.

Kyllä se nyt häätyy alottaa steineropettajista. Uuh iihhania sympaattisia olentoja. Yksi opettaja on meidän oikea silmäterä, ihan kyllikin huumorintajuinen ja aina valmis auttamaan.

Sitten onkin vuorossa Mimmi ja Terri. No vitsi vain, ei niissä ole mitään hyviä puolia.

Krista Kosonen, siinä on misukka meidän mieleen... Ollaan vähän kateellisia, kun se on niin kaunis ja vielä hauskakin. Toinen uuh-koomikko on Aku Hirviniemi, varsin miellyttävä pojanklopiainen. Ja Jussi Vatanen, ei kai sitä voi katella muuta kun sillä silmällä. Harry Potter aka Daniel Radcliffe on semmonen miekkonen, että eihän sitä viiti ees kuvailla, ettei heikompia ala hirvittää.


Ison kehuvyöryn ansaitsevat myös hyväsydämiset mummot ja papat. Se on niin awww-effektin aiheutavaa, kun joku tulee varoittamaan vaikka liukkaasta tiestä.

Ruokapuolelta täytyy kyllä ylistää pekonipastaa ja Murin pannukakkuja. Kielen saa hörhöilemään myös rullakebaba ja hesemuona. Hesestä tulikin mieleen, että siellä kumajaa aina toisinaan todella ihku vartijamiekkonen, joka tekisi mieli laittaa käsirautoihin. Hän on meidän koulun entinen oppilas, mut siis ei me voida kertoo kuka.

Mikael Gabrielin (feat. Brask) biisi Kipua on erittäin hyvä. Hän ymmärtää idean, sanat on makiat. Kuunnelkaa se biisi. Joskus kannattaa kuulemisen sijaan kuunnella. Toinen kehut ansaitseva biisi on kyllä ehdottomasti Silakka-apajalla. Siinä on enemmän tunnelmaa kuin missään muussa biitissä.


Sitten hypätäänkin eläinmaailmaan. Sehän on selvää, että ahmat on meidän suosikkeja. Joskus kun näkisi oikein viimisen päälle tyylikkään ahmaurhon luonnossa, niin kamerathan siinä kaivettaisi heti taskusta yhteispotrettia varten. Ja toinen kiehtova eläin on susi. Se on semmonen sexyn salaperäinen härpikkä.

Ja tottakai kehut ansaitsevat myös päämaja ja hippamat. Päämaja on kuin toinen koti ja vaikka hippamat feilaakin joskus aika pahasti, niin kyllä ne on semmonen syömmen asia.

Metsissä ja muutenkin luonnossa vaeltelemisessa on sitä jotain. Me ei tulla ikinä unohtamaan ysiluokan vaellusta. Sinnekin kyllä mahtui draamaa, mikä ei ole mikään yllätys, viisikon kolmikko kun on kyseessä. Joskus me kyllä lähdetään uudestaan lapin perukoille kolmestaan. Viimekesänä kun pyöräiltiin se "500 km", niin tänä talvena voisi olla vuorossa 500 km hiihtäen.


Kyllähän näitä kehuttavia immeisiä ja asioita löytyisi loputtomiin mutta tässäpä nyt sekalaista settiä. Muistakaa tyäret ja pojankoltiaiset, että kannattaa etsiä kaikista aina ne parhaat puolet.

Ps. Aina oomma perustaneet myös oravapipoista ja muumikelloista...

T. Muri, Muura & Maura

28 kommenttia:

  1. Voi, ihania juttuja! Ihanaa ihanaa. Sanonko vielä ihana? Ihana.

    Hihii.

    http://www.lily.fi/blogit/teravat-hampaat

    VastaaPoista
  2. Teidän blogi on suoraansanottuna niin outo, että tätä on pakko lukea! Oudolla en tässä tapauksessa tarkoita mitään huonoa! Teillä on tosi omitakeinen tapa kirjoittaa!! Kiitos tästä lukukokemuksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosi itsellesi :) Ja me otetaankin outo pääsääntöisesti kehuna!

      Poista
  3. Mikael Garbielin Kipua-biisi on kyllä minun mielestä täyttä schaissea, Teleksin versio on ainoa oikea D: Mutta muuten ootte kyllä oikeen ihania

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se Teleksinki versio kelepu, no worries my dear friend ~ Kiitos :)

      Poista
  4. Muri täsä, ei sen parempaa..
    Saa tunkea tähän hankkimaan huomiota...nurr!! huomiota antakaa :B joku vaan kiltisti..(vähän vain näykkäisen jos muuta) jos ei kukaan niin muura tai maura ^^ olen epätoivoinen..omaan plokiin tulin kerjäämään huomiota kommentteihin..sniffuli ~ Joulu on lämmön ja rakkauden aikaa, rakkautta ei koskaan ole liikaa..voih jäänpäs tähän jaarittelemaan vielä hetkeksi, on nostalgista pyyhkiä näkymättömiä kyyneleitä poskilta kun muistelen vuoden alussa viimes kommentoineen tähän tapaan.. =,3
    Minä retale tunnen itseni varjoksi, kuuntelen juuri Lindsey stirlingiä ja lehmän lanteet sheikkaa, heimoa huimaa, kuunnelkaa ihmiset ja ilahtukaa ~
    Rakkautta ja lämpöä miun lukijoilleni, oi ja terkkuja minun suosikki tutoilleni ~
    Steiner opettajineen ftw! ym for the win ! tutot olette mahtavia...ainiin olinko minäkin tutto..elämässä on paljon ihania asioita^^ nauttikaa kaikesta pienestä ihanasta..
    mutta hus pois valo pois ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa kuka täälä, no ei ainakaan koala..... Rakasin sun kommenttia x3 2kg lämpöä ja rakkautta omalle pikku hh:lleni ~ Sinä senkin viuluviikari. Nauttikaamme kaikesta.

      Poista
    2. Rakasin rakasin takasin~ koala! Peace my people ~ latte on matte, ainiin ja kahtokaa lukevat Juha Tapiota tarkkaan..siinä on teille kilthkö mies! se on miun uniukko^^

      Poista
    3. Juu, Juha Tapio on silkkaa suloutta silmille, awwr...

      Poista
  5. tosi kiva tää blogi!:)
    neeatomlinson.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. hehee voi ku söpö blogi! :D

    xx
    http://jaswho.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Ihanan omaperäinen blogi :) oot tosi kaunis! Ja tuo banneri on hieno!
    http://training-diaries.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Oottepas hassuja höpöttäjiä! Tehkää sellai video, jossa puhutte mahdollisimman nopeesti - niin koitan saada selvää!
    =) Antti

    VastaaPoista
  9. Esittelin blogin. raskauteni.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pittääpä kattoa :) Suloinen banneri ainakin ^^

      Poista
  10. Heeeeiii oisko teillä kertoa mitään steinerlukiosta? onko sinne mitään mahdollisuuksia päästä normin peruskoulun pohjalta ja millasta kaikkee siel on, ootteko ite käyny steinerlukion? :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu elikkä ollaan tehty steineristä viime talvena postaus, oot sen jo saattanut lukeakkin mutta tässä kuitenkin
      http://www.noniintutot.blogspot.fi/2013/01/noniin-tutot-nyt-syodaan-sammalta.html

      Ois niin paljon sanottavaa steineristä, mutta näin tiivistetysti sanottuna se on tosi lämminhenkinen ja kodinomainen koulu vielä lukiossakin. Paljon hienoja erityisiä juttuja, esim. näytelmäkurssi ja kulttuurimatka.

      Normin peruskoulun päättötodistuksen pohjalta voi ilman muuta hakea steinerlukioon, ja varsinaista keskiarvorajaa ei ainakaan meidän lukiossa ole :)

      Poista
  11. Oikeesti nää jutut oli hauskoja, ensin ajattelin että mitä hittoa mutta oli kyllä pakko selata vielä pari muutakin postausta koska ihan huikeeta tekstiä, omaperästä! Toi bannerin idea oihan huikee! Hyvää joulua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wiii, tosi kiva kuulla että pidit :3 Hyvää joulua sullekin ♥

      Poista
  12. teillä molemmilla on tosi suloiset kasvot :)
    roosaran.blogspot.fi

    VastaaPoista
  13. Hei oolen minäkin olemassa ;-; t . Välimuotobulle

    VastaaPoista