torstai 26. syyskuuta 2013

Noniin tutot, nyt hunnit väärentävät henkilöllisyyden!

Oomma mietiskelleet ihmisten monimuotoisuutta ja muotoja. No vitsi vain, ei me oikeasti mitään olla mietiskelty. Ei nyt oikein saada idean poikasta kiinni, se perkule on niin vilkas liikkeissään. Viime hippamissa me puhuttiin syvällisiä saunan lauteella. Se sauna oli kyllä ihan kylmänä, mutta onneksi meidän puheet oli sitäkin kuumempia. Tulimme siihen lopputulokseen, että muurahaisilla on hyvä elämä, jota meidän tavallisten pulliaisten on syytä kadehtia. Ne on ahkeria algerialaisia. Ja vaikka ne on niin työaddikteja, niin kyllä nekin varmaan välillä saa holy kuningasideoita. Uskomme, että joku anarkistinen muurahainen on joskus sanonut kamulleen, että "Mieti ku mää en veiskään tätä havunneulasta pesälle?", ja sitten se karvainen kamu on ollut silleen "Joo hyvä idea, YOLO!"


Anarkistinen veljeys on ollut aina meidän mieleemme. Mitähän se on se anarkistinen veljeys? Se on näitä ihmiselämän vaikeita kysymyksiä. Ihmisyydestä sen sijaan tiedämme hitusen. Tai no totta puhuen emme tiedä siitäkään hölkäsen pölähdystä. Kukaan ei oikeasti tiedä ihmisyydestä, eikä mistään muustakaan. Immeinen tietää vain sen, ettei tiedä mitään.


Tulevaisuus on myös aika kinkkinen tilanne. Tulimme juuri pohtineeksi, että huominenkin on tulevaisuutta. Mistäs sitä tietää hyökkäävätkö hunnit huomenna? Sehän siinä juuri onkin, että kun ei tiedä. Ja mistä edes voimme tietää, onko hunneja olemassa? Mitä jos he ovatkin väärentäneet henkilöllisyytensä, ja huiputtaneet meitä hyväuskoisia hölmöjä? Entä mitä jos me olemmekin hunneja? Sitä te ette puolestanne voi tietää.


Tämän kaiken ylitsevuotavan syvällisyyden vastapainoksi vähän kevyempiin tunnelmiin. Huomenna Muura ja Maura aikovat pitää Muuran uuden kodin tuparit. Muri ei valitettavasti pääse karkeloihin, sillä hän viettää tämän viikonlopun kotikonnuillaan. Ehkä saatte kuulla tuntemuksia sieltä sitten seuraavan postauksen merkeissä.

T. Muri, Muura & Maura

14 kommenttia:

  1. hauskoja kuvii! :D
    tiinainka.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihan sairaan kivoja kuvia tässä blogissa! :D Ja tuo banneri on mahtava!

    VastaaPoista
  3. eikää tää kursori on ihana XDD :3
    muutenki kivan olonen blogi sulla :)

    http://oone-two-three.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Hei tytöt, teillon ihan mahti meininki. Innolla jään odottamaan uutta postausta! :D

    VastaaPoista
  5. Helou! Minulla olisi sinulle haaste vartoomassa blogissani.
    Pakko kuitenkaan ei ole sitä tehdä :)

    http://sininenruusukimppu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Kivan oloinen blogi! Jään seuraamaan :)

    only-onee.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Teillä on tällanen jännän poikkeava, persoonallinen ihana blogi, wau :)

    VastaaPoista