maanantai 16. syyskuuta 2013

Noniin tutot, nyt asutaan kynnyksellä!

Yksi immeinen kommenttilootassa toivoi, että esiteltäisiin itsejämme, joten täältä tulloo! Postinkitaukoa on tässä vähän pidellyt, koska Muura on muuttanut ja muitakin kiireenpoikasia on ollut vitsi vitsi laiskuus se vain on ollut. Mutta olemme täällä aina sillon kun nokka näkkyy ja vaikka ei näkyiskään!

Meitä on siis kolme tuttoa kirjoittamassa tätä plokia. Meidän yhteisnimitys on viisikon kolmikko. Viisikkoon kuuluu meidän lisäksemme kaksi immeistä: Mimmi ja Terri. Heistä ei ole mihinkään. Välillä on. Meidän eli viisikon kolmikkolaisten nimet ovat Muri, Muura ja Maura.


Otoksen nimi on Kinkkinen tilanne. Mielestämme erittäin taiteellinen. Ja valkomekkoinen Muura ei toki seiso jakkaralla tai mitään...

Muri eli rouva Mursberg on hassunhauska olento, joka tykkää tähtitortusta ja kapriksesta. Muri on tunnettu myös hulluna kynsilakkamuorina. Murista ei täällä plokin puolella paljoa kuveja vilahtele, sillä hän ei ole vilauttelijatyyppiä. Eli kuvissa esiintyy pääasiassa Muura ja Maura

Muura on karhufoobikko, tai no oikeastaan otsojen ylin ystävä. Se on omien sanojensa mukaan "vähän semmonen immeinen". Muura joutuu usein myös kinkkisiin tilanteisiin.

Maura on semmoinen unissaan seikkailija. Jos nukkuu Mauran kanssa, niin siitä saa aina viihdettä kerrakseen. Maura on myös söpö eläin, joka huutaa aina pimeydestä, että "KOALA", joka kuulostaa kylläkin, että "KUOLAA".


Mimmi on aivan helevatanmoinen drama queen. Eihän se muuten olisi niin ihmeellistä, mutta kun Mimmi on (parrakas) poika/mies... Ja nyt teillä varmaan nousee kulmakarvat otsaan asti tuon Mimmi-nimen vuoksi. Kyseinen nimi juontaa juurensa siitä, kun hän aina kiireessä tiputtaa laukkunsa keskelle tietä. Tämä kaikki kuulostaa varmaan tosi hämmentävältä, mutta hämmentävää se onkin.

Terri on nokkavin koko viisikosta. Se ryökäle myös tuppaa aina handlaamaan kaiken, joka aiheuttaa meissä pientä kateuspeikkoa. Mimmin tavoin myös Terri on kovan luokan drama queen, ja pojankoltiainen hänkin.

Koko viisikosta yhteisesti vielä sen verran, että me arvostetaan pimeyttä. Kuka muka valitsee valon, kun voi valita pimeyden? Me ollaan muutenkin vähän oudonpuoleisia immeisiä, sitä ollaan saatu kuulla suusta jos toisestakin. Me kyllä ajateltiin tehdä tästä postauksesta asiallinen, mutta eihän siitä nyt oikein mithän tullut. Sen verran voidaan kuitenkin vilauttaa tiedonjyvästä, että viisikon kolmikosta kaikki on 18-vuotiaita naisia tuttoja ja asustetaan kynnyksellä.


Ystävämme Paco ja Pete taivaalla. Kai sen jo noiden katseesta huomaa, että niillä on jonkinmoista vispilänkauppaa.

Meidän elämämme on kuin amerikkalaisesta elokuvasta, siitä ei käy kiistäminen. Sanotaan nyt näin, että me ei olla ihan tavallisia tallaajia, oli se sitten hyvä tai huono asia. Me ei kuitenkaan olla mitään wnb hipstereitäkään. Ihan oma lajimme ollaan ja ylpeitä siitä.

Me arvostetaan teitä lukijoita ihan kyllikisti. Se ei vieläkään mahdu pieniin pääkoppeihimme, että teitä on jo yli sata. Me tanssittiin onnen tanssia jo silloin, kun lukijoita oli 3 kappaletta. Kiitos ihanille, jotka olette kelkassa, ja tere tulemasta myös uusille lukijoille!

T. Muri, Muura & Maura

16 kommenttia:

  1. ai että nämä tekstit saa päivän näyttämään aina hyvältä. you go girls (tutot)! :D

    VastaaPoista
  2. Ompas hauskan oloinen blogi ! harmi vaa et ei oo mun tyylinen :(

    romanceofmine.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Teillä oli ennen tosi hauskoja juttuja mut ne on nyt ruennu tylsistyttään eikä niitä enää jaksa lukea loppuun :/ enkä tarvitse nyt mitään "me ja muut kyllä tykätään niistä", kun ei mua kiinnosta mitä muut ajattelee, halusin vaan sanoa oman mielipiteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jää taikka mee, mut päätös jo tee.
      http://www.youtube.com/watch?v=JP-8IKoZM7E

      Mutta ei sille sitten mittään mahda :)

      Poista
  4. seurusteleeko kukaan teistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai no ei me itekkään tiietä...

      Poista
    2. onko ne teidän mahdolliset seurustelukumppanit teidän ikäisiä vai vanhempia ?:) kauanko olette seurustelleet ?

      Poista
    3. Hmm... Kaksi meistä noin vuoden, mutta ei nää jutut oo meidän kohdalla niin yksiselitteisiä, että osattaisi mitään tarkkaa aikaa sanoa. Muutenkin hirveen monimutkaista vastata tällaseen, kun meitä on täälä kolme eikä meistä kaikki edes tiedä missä nyt mennään tämän aiheen osalta! Ja ikiä me ei nyt täällä julisteta.

      Poista
  5. ei yhtään muntyylinen blogi, mut vaikuttaa ihan hauskalta (:

    http://laughing-myassoff.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. :DDD ihanin blogi aikoihin. Kiitos, piristitte mun päivää.

    VastaaPoista