keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Noniin tutot, nyt bisnekset pöllähtää!

Nonni! Nyt on semmonen meininki, että oksat poies. Meidän bisnekset pöllähtää muiden tietoon kuin kylän posti luukusta ikään. Esimerkiksi viime tammikuussa kun perustimme tämän blogin, niin olimme varmoja, että ei meidän tutut varmasti saa tietää tästä. Voi kuinka väärässä sitä voikaan immeinen olla. Tämä blogihan levisi kaiken kansan tietoon ja me oltiin vähän pöllämyystyneitä. Vieläkin on tosin mysteeri, että mistä se leviäminen sai alkunsa. Mutta ei me tietenkään valiteta, kunhan vaan ihmetellään, että mitäs kyllikkiä.


Tuo blogijuttu ei todellakaan ole ainoa asia, joka on levinnyt kulovalkean tavoin. "Mää oon kuullu semmosta huhua, että..."-lause on tullut meille tässä vuoden sisällä erittäin tutuksi. Monet asiat, mitä me ei olla edes kerrottu kenellekään, ovatkin yhtäkkiä tosi randomien immeisten tiedossa. Se on aika helekutin kriippaavaa. Meillä alkaa oikeasti olla jo semmonen tuntuma takaraivossa, että meillä on jonkin sortin stalkkereita. Kaiken tämän jälkeen me ei oltaisi yhtään yllättyneitä, vaikka itse Tarja Halonen tulisi kertomaan kuulleensa huhua, että meillä on varakömmänässä ahman kielileikettä.


Kaikille niille tiedoksi, jotka ovat kuulleet meistä ihan viimeaikoina huhuja: Me ei olla täydellisiä. Ei aina voi kulkea järki edellä. Joskus sitä vaan menee vaiston varassa. Ja kyllähän siinä joskus käy niin, että se vaisto heittää päin methää, ja se on sitten menoa. Tekevälle sattuu, ja tekemättömät puolestaan syö jätskii ja valittaa tylsyyttä. Kyllä me kaikesta huolimatta valitaan se, että tehdään asioita, vaikkakin joskus me vain nolataan itsemme tosi pahasti. On kai sitä maailmassa pahempiakin asioita kuin huono omatunto ja häpeä. Oletteko maistaneet esimerkiksi rössypottua? Jos olette, niin voitte varmasti allekirjoittaa tämän väitteen.


Immeiset on sellaisia, että heti tuomitaan vain yhden jutun perusteella, vaikka ei olisi mitään taustatietoa, että miksi asia on miten on tai miten se loppujen lopuksi edes on. Ihmiset on todella tuomitsevaa sorttia, ja sen voi todellakin yleistää. Kaikki ei vaan ole niin mustavalkoista, paitsi black&white -bileissä.

Osa lukijoista varmaan muistaa, kun me huhtikuussa kirjoitettiin aikovamme maistaa jumalten juomaa, ja kertoa sitten rehellisesti, että oliko hauskaa. No olihan se, ei siitä käy kiistäminen. Sitä rohkeuden ja vapauden tunnetta ei voi selittää ihmiselle, joka ei ole koskaan juonut. Nyt me itsekin tajutaan se. Mutta meillä on kyllä todellakin paremmat jutut selvinpäin. Hirpakassa me kuulostetaan ihan Samppa Linnalta ja julistetaan kuinka hyviä tyyppejä kaikki on, vaikkeivat välttämättä olisikaan.

Pssst tutot, ettei kellekkään jäisi mitään mietteitä hampaankoloon, niin tiedoksi, että nämä rAkkarikuvat on otettu puhtaasti taiteen nimissä. Ei siis kuulu päivittäisiin rutiineihimme tuo tuollainen kylpyammekapinointi.

T. Muura & Maura

18 kommenttia:

  1. Hyvä rehellinen postaus!:) Mielestäni ikinä ei kannata välittää juoruista! Pääasia että itse tietää asioiden todellisen laidan:)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista :3 Ja niinpä juuri!

      Poista
  2. ootte hullui, mut kiva blogi silti! ♥

    VastaaPoista
  3. missäpäin suomea asutte? tää teijän blogi on niin hyvä, koska tää on niin omalaatunen ja eroaa paljon muista massablogeista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanotaan nyt näin, et Pohjois- ja Etelä-Suomen välimaastossa :D Voi kiitos :)

      Poista
  4. missä kouluissa ootte? jos ootte lukiossa niin onko teillä kirjotukset menossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksi meistä on lukiossa ja ei oo kirjoitukset vielä.

      Poista
  5. Moikka moi! Tulin vaan ilmoittelee että sun blogi on linkattu mun blogin "Linkkaa blogisi" - postaukseen erikoismainittuihin blogeihin!

    http://annasophiadiy.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. tosi kiva tämmönen erityylinen blogi:)

    ★ http://wildestdreamsnea.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. tehkää semmonen postaus missä kerrotte itestänne, nii saa tälläne uus lukijaki teistä vähän tietoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ehotuksesta. Pittää kattoa osattaisko me semmonen tehä :)

      Poista
  8. Haha joo tää on niin perus ''oon kuullut susta sitä, tätä ja tota..'' välillä ottaa päähän. Meidän kaupungissa näitä juttuja kiertää olis sitten blogia tai ei + ihme kuva ihmisillä, että tuo tyyppi on sellainen kuin siitä juorua kulkee tai mitä se on ollut 3 vuotta sitten. hei c'mon ihmiset muuttuu!

    http://lifewithsallas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hyvin sanottu! Just sellanen kapeakatseisuus on ärsyttävää...

      Poista