torstai 29. elokuuta 2013

Noniin tutot, nyt on skädää silmässä!

Me olemme parina viime viikkona päässeet tutustumaan 18-vuotiaiden immeisten ihmeelliseen elämään. Kaksi viikkoa sitten suuntasimme nokkamme kohti pimeyden klubia, jota myös yökerhoksi kutsutaan. Siellä me danssattiin kengänpohjat puhki kuin kylän latotansseissa ikään.

Viikko sitten palasimme apajille, mutta eihän se oven suussa möllöttänyt kalju ahma meitä laskenut sisään. Sillä oli varmaan joku skädä silmässä, kun ei uskonut passikuviemme olevan meidän. Se oli aika kinkkinen tilanne. Kyllä me sitten hetken aikaa oltiin kuin ketulla silmään pistettyjä, mutta me ei luonnollisestikaan jääty nuolemaan näppejämme. Saatiin holy kuningasidea mennä päivystämään sinne yökerhon ulkopuolelle portsarin iloksi.


Tällaisen hienostoenglantilaisen näköisinä meidät voi bongata yöelämästä.

Siellä tuli kumajattua yhdestätoista neljään, ja oli muuten rattoisaa. Täräytettiin kännykästä soimaan kaikenmoisia sävelmiä, ja portsari kaverineen katsoi meitä ja nauroi.

Tehtiin yön aikana pienimuotoista gallupia siitä, minkä ikäisiltä me ohikulkijoiden mielestä näytetään. Siinä ne aikansa silmäili meitä, ja yleisin vastaus taisi olla 15-16v. Siis todellakin ymmärretään...


Tässä hintelä ihminen.

Immeisiä tuli sankoin joukoin puhumaan meille, oltiin aika otettuja. Mieleen jäi erityisesti Iiläiset cowboy-ihmiset. Yksi heistä analysoi meitä oikein olan takaa, ja meni kyllä niin nappiin että auta armias. Aina kun se alkoi analysoimaan luonteitamme, niin se ensin tuijasi meitä oikein syvälle silmiin ja sitten kertoi viiltävän analyysinsä. Ja sitten kysyi kylmän rauhallisesti "Oonko pahasti väärässä?" Ikhään ei ollut muuten väärässä... Vähemmästäkin alkaisi creepata. Ne oli muutenkin aika sekalaista seurakuntaa: Yhdellä niistä oli cowboy-hattu päässä, yksi oli se analyytikko, yksi oli vaan Late ja se yksi pojankoltiainen oli muuten vaan ihan kujalla.



T. Muura & Maura

12 kommenttia:

  1. Rakastan noita teijän holy kuningas ideoita ! :D Jatkakaa samaan malliin, upea blogi :)


    http://chosetobehappyy.blogspot.fi/?m=0

    VastaaPoista
  2. taitaa alkoholi maistua

    VastaaPoista
  3. Me ei itse juotu alaikäisenä, ja meidäm mielipide kyseisestä asiasta tuleekin selville siinä yhdessä alkoholi-postauksessa. Me ei kuitenkaan muiden puolesta voida eikä halutakaan päättää. Me poistettiin sinun jonkun anonyymin kommentti sen takia, että on erittäin epäasiallista levitellä toisten yksityisasioita nettiin. Kommenttisi myös pakottaa meidät ottamaan käyttöön kommenttivahvistuksen. Meidän ei tarvitse sietää yksityisasioita käsitteleviä kommentteja. Ja jottei kellekkään jää epäselväksi, niin me ollaan juotu alkoholia (paitsi Muri), aivan kuten siinä yhdessä postauksessa mainittiinkin aikovamme tehdä.

    VastaaPoista
  4. Eiköhän alaikäisiin liittyvät kommentit jo riitä. Me huolehditaan itse yksityisasioistamme. Riittää kun te tiedätte, että tämä on meidän blogi ja että me ollaan täysikäisiä.

    VastaaPoista
  5. häh mitä sä selität :D blogin kirjoittajathan on täysi-ikäisiä ja jos yhtään luit postausta niin eivät kyllä alaikäisten kanssa/alaikäisenä juomisesta maininneet mitään....

    VastaaPoista
  6. Jätetään asia nyt tähän. Meidän blogissa tosiaan käsitellään vain meidän juomista, eikä kenenkään muiden, vaikka muutamat anot toisin tahtoisivat.

    VastaaPoista
  7. Teillä on kyllä jännä kirjoitustyyli! :)
    Melekosta nillitystä nuo anojen kommentit... Omaan arvoonsa voipi jättää!

    VastaaPoista
  8. Miulla olisi teille haaste :)

    http://100rosenttiamina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mutta me ollaan tehty jo tuo haaste :)
      http://www.noniintutot.blogspot.fi/2013/01/nonniin-elikka-ensinnakin-tassa-teille.html

      Poista
  9. missäpäin suomea asutte?

    VastaaPoista