keskiviikko 21. elokuuta 2013

Noniin tutot, nyt tonnikalaa ja kilohailia!

Herkuttelu on aina ollut viisikolle sydämen asia. Männävuosina viisikon kolmikolla oli tapana ostaa pientä purtavaa ja höräyttää Muuran kellariin juoruamaan ja kuvaamaan negatiivivideota. Niihin aikoihin ostettiin aina kindermunia, jotka piti valita tunteella. Ja se tunteella valitseminen tuotti oikeasti tulosta, sillä monesti munasta paljastui meidän insidejuttuihin liittyviä möllejä, esimerkiksi kirahvi ja pesukarhu.



Ihkaensimmäisissä hippamissa me ostettiin Makuunista melekonen saalis karkkia, ja niiden joukossa oli iso värikäs rotta. Illan tullen huomasimme, että siitä rotasta oli puraistu puolet pois ja jäljellä oli vaan pylly ja siimahäntä. Aloimme etsiä syyllistä, ja Murihan sen tihutyön takana oli. Tuon tapahtuman jälkeen siitä tuli perinne, että rotta oli ostettava joka kerta ja Muri puraisi siitä puolet, jonka jälkeen se jätettiin kumajamaan kulhoon.

Viimeisen vuoden ajan meidän hippamamurkinat ovat olleet tosi mielikuvituksettomia. Aina vaan irtokarkkia, suklaata ja sipsua. Irtokarsut on kyllä elämän suolukka. Meidän suosikkeja ovat mm. krokodails, vaahtoiset pandakoalat, apinat sekä mustekalat. Muura ei osaa hallita paljonko se tykkää mustekaloista. Se tuottaa kaupassa välillä päänvaivaa, kun Muura vaan kauhoo menemään niitä merten niljakkaita höperöitä.



Jos haluatte herkkutaivaaseen, niin askeltakaa Lidlin perukoille. Leipomotiskin donitsit on semmoista merimiesten muonaa, vaikka ne onkin aika kaukana merimiesten muonasta. Tonnikalaa ja kilohailia kai ne miekkoset siellä paatissa höyrystää pankolla.

Nyt kesällä me löydettiin uusi tuttavuus, eli tikkarit. Savitaipaleella majaillessamme ostimme aina joku 20 Bonbonia ja laitettiin ne meidän söpöön ruusureppuun.

Me ollaan muutenkin tehty pientä pintaremonttia muoniemme suhteen. Limsan tilalle on tullut hienostunut Novelle kivennäisvesi, sipsien tilalle mahtipontiset ruissipsit tosin ne on liian kalliita meidän kukkarolle ja karkin tilalle marjat (ainakin kerran me niitä mutustettiin).



Myös oikean ruoan suhteen me ollaan alettu panostamaan oikein olan takaa. Ollaan opeteltu tekemään maailman täydellisintä muonaa. Saammeko esitellä, hänen ylhäisyytensä: Pekonipasta. Sitä me voitaisiin muonata maailman tappiin asti. Mutta psst. tutot, sen resepti on salainen, saatiin se muumimamman isomamalta. Toinen holy kuninkaallinen ruokasuosikkimme on Raclette, tuo sveitsiläinen paimentolaismuona. Kyllä me ollaan nykyään aikamoisia kulinaristeja, eihän siitä pääse mihinkään.

Ps. tiedostamme että ensimmäisen kuvan laatu on täysi ahma.

T. Muri, Muura & Maura

8 kommenttia:

  1. Hei! Osallistuit blogini 8minunelama2.blogspot.fi) järjestämään linkka blogisi-kisaan! Päätin kommentoida pienet arvostelut:)

    Ulkoasu + banneri:Ulkoasu aika tavallinen,mutta kiva.Banneri hieno.

    Tekstit:Teksti selkeää,kuvat hauskoja.Joitakin en vain tajunnut!

    Lisää: -

    Kiitos osallistumisesta,käy kurkkaamassa jos sinun blogisi pääsee parhaitten joukkoon!

    VastaaPoista
  2. http://kaissann.blogspot.fi/2013/08/linkitysten-lempparit-top-4-plus-extra.html

    Huomasitteks jo? :)

    VastaaPoista
  3. Onnitteluni tutot! Tämä sivusto on ensimmäinen Bloggerissa oleva blogi, jonka koen seuraamisen arvoiseksi. Saanko luvan linkittää bloginne oman päiväkirjani sivupalkkiin muiden vierailemisen arvoisten sivustojen seuraan?

    VastaaPoista