tiistai 23. huhtikuuta 2013

Noniin tutot, nyt pidetään t-paitoja panttivankeina!

Me rakastamme haaskaamista. Se tarkoittaa kahta asiaa: sitä että lahjoitamme toisillemme vaatteita ja tavaroita ja sitä että otamme niitä vastaan. Haaskaus-sana tuli siitä, kun Maura eräänä kesäpäivänä alkoi yhtäkkiä antaa Muuralle ja Murille kaikkea coolia. Muura ja Muri villiintyivät tavaranpaljoudesta ja alkoivat liihotella Mauran ympärillä kuin haaskalinnut ikään.


Vuoden aikana on tullut haaskattua jos jonkinmoista hilpentöörää. Me kysymme toisiltamme aina vähän väliä silmät kiiluen että "Onko haaskattavaa?" Perjantaina taas hippamat kumajaa ja Murilla on kuulemma haaskattavaa meitä varten. Odotamme sitä kuin aurinkoa laskevaa.


Tykkäämme olla turisteina toistemme kodeissa. Suuntaamme nokkamme aina toistemme vaatekaapeille ja jos iskemme silmät johonkin mielenkiinnostavaan vaateyksilöön, niin nappaamme sen viekkaasti itsellemme ja sanomme sen vaatteen omistajalle vain kylmän rauhallisesti "Sää et ehkä nää tätä enää..."


Me ostetaan tosi usein vaatteita yhteiseksi ja monesti unohdamme kokonaan, että kenen joku vaate alunperin edes on. Meillä on myös tapana lainailla toisiltamme vaatteita ilman, että edes kerromme siitä. Eli jos meillä on joku vaate hukassa, niin ensimmäiseksi etsimme toisen vaatekaapista, koska sieltä se kaikista todennäköisimmin löytyy. Muura ja Maura käyvät ikuista kamppailua t-paitojensa omistusoikeudesta. He näpistävät toisiltaan t-paitoja lähes viikottain ja sitten ragettavat toisilleen, että tahtovat omaisuutensa takaisin. Tilanne ratkaistaan yleensä niin, että he pitävät toistensa t-paitoja panttivankeina niin kauan, että toinen luovuttaa taistelun. Tänään me ostettiin kuormallinen vaatteita kirpparilta. Suurin osa niistä on yhteisiä, koska iskimme niihin silmämme samalla hetkellä.


Ylläolevat kuvat ovat tuoretta materiaalia. Lähdimme eilen käläppimään kohti valaistunutta alikulkua. Otimme mukaan kasan vaatteita ja sitten ryhdyttiin ottamaan noita haaskauskuvia. Välillä meidän ohitsemme porhalsi kävely-ja pyöräjuhtia. Oli aika tyhmä olo siinä heilutellessa vaatteita kameran edessä ohikulkijoiden nähdessä. Monet olivat repeämispisteessä ja menivät hymy korvissa meidän ohi. Täytyy kai se myöntää, että kuvista tuli varsin ihanteellisia ellei jopa täydellisiä.

Pssst tutot, haluatteko kuulla salaisuuden? Muri kertoi meille salaisen kaakaoreseptinsä:
1 desilitra maitoa, lisää sekaan kaksi mariannea, hyppysellinen kaakaojauhetta ja kun laitat seoksen hellalle, niin se kuumenee. Käperry vilttien väliin juodessasi sitä ja kuuntele radiota.

T. Muri, Muura & Maura

4 kommenttia:

  1. Hei beibet, annan teille tällaisen tunnustuksen. se löytyy tuolta:

    http://rakastansiisolen.blogspot.fi/


    Olette sen ansainneet.

    VastaaPoista