tiistai 12. maaliskuuta 2013

Noniin tutot, nyt pyöritään eteenpäin!

Päämaja ei ole enää esittelykunnossa mutta esittelemme sen silti. Me emme ole siivonneet sitä kertaakaan sen jälkeen, kun teimme sen. Kyllä me aina manataan sitä kuinka hirmuisassa kunnossa se on mutta jaksamme nostaa perseemme vain silloin kun tarvitsemme muonaa pöydältä. Tai no oikeastaan ei meidän silloinkaan edes tarvitse nousta, sillä muonapöytä on ihan sohvan vieressä, täytyy vain kurotella. Meillä on aina hippamissa sellainen aika saamaton fiilis, sohvalla on vaan niin kiva köllötellä ryystäen samalla vauhtihirmua. Kerran kuitenkin saatiin holy kuningasidea. Päätettiin, että seuraavissa hippamissa lähdetään tunnin välein juoksemaan korttelin ympäri. Sitten kun ne hippamat koitti, niin huomasimme, että eihän meistä siihen olekaan. Olisi kai se pitänyt tajuta, että se idea oli kuollut jo syntyessään. Vastapainoksi muonattiinkin sitten niin paljon, että pääsimme eteenpäin vain pyörimällä


Viimekesänä Mauran mökillä saatiin vähän samantapainen terveyspuuska. Päätettiin yhtenä iltana, että huomenna urheillaan paljon ja syödään todella terveellisesti. Aamu lähti ihan hyvin käyntiin: Lähdettiin kylille apostolinkyydillä moottoriveneen sijaan. Sitten päätettiin mennä kauppaan ostamaan oikein kunnon terveysmuonaa. Yleensä meidän kauppareissuilla meillä menee vain joku 10 minuuttia, koska ostetaan melkein aina samoja juttuja: suklaata, karkkia, sipsejä & limsaa. Terveysmuonan löytämisessä menikin sitten vähän kauemmin... Me ei millään meinattu keksiä, että mitä ostettaisiin koska ei meillä ole kokemusta sellaisesta. Siellä sitten vaellettiin pitkin kauppaa ainakin tunti ja lopulta ostettiin vajaa puoli pussillista muonaa, yleensä ostetaan kaksi. Mentiin kuitenkin reippaina muonaamaan hedelmiä ja salaattia torille mutta heti kun palattiin mökille, niin meidän katseet kohtasivat karkkikipon lähettyvillä ja sorruttiin vahingossa. Että se siitä meidän terveyspäivästä, ei päästy edes puoliväliin asti.


Viimehippamissa sohva koki kovan kolauksen ja rämähti rikki. Meillä on kaksi epäiltyä. Pete ja Mimmi. Kummatkin näyttävät päällepäin viattomilta mutta joskus ulkokuori hämää.


Katsokaa nyt Mimmin ilmettä, tuollainen "En se minä ollut!". Sohvan traagisena iltana Mimmi ja Pete käyttäytyivät kummatkin normaalisti ja nauttivat toistensa seurasta. Täyttä varmuutta syyllisestä ei ole, sillä todisteita ei ole riittävästi oikeudenkäyntiä varten. Mimmi ja Pete pääsivät tällä kertaa siis pälkähästä mutta sohvan korjauksessa he saavat auttaa.


Päämaja ei tietenkään lopullisesti jää näin törkyiseksi, eihän me itsekään pian enää kestetä tätä kaaosta. Me aiotaan kesällä tehdä päämajalle täydellinen extreme makeover. Heitetään kaikki turhat ahmat pois, maalataan seinät ja koristellaan ne ja mielellään maalattaisiin myös ikkuna, me kun ei oikein arvosteta valoa päämajalla. Kyllä sitten remontin jälkeen kelepuu taas heilutella pyllyä matamin sotahuudon tahdissa!

T. Muri, Muura & Maura

11 kommenttia:

  1. vähänkö kiva!! :D

    VastaaPoista
  2. Saanko kysyä että mitä tämä blogin nimi oikein tarkoittaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se tossa viime vuonna muotoutui monen mutkan kautta meidän insidejutuksi, jota käytetään useissa eri asianyhteyksissä ihan irl, ja siis tutot=tytöt. Siihen kuuluu ihan tietty äänensävykin kun sen sanoo ja epäilyttävä nauru päälle :D Ei se tietenkään noin vaan ns. ulkopuoliselle aukea, mutta meille oli tärkeetä saada just se meidän blogin nimeksi!

      Poista
  3. haa moneskohan kerta ku oon pistääs tutoille palautetta;D aivan ihana blogi jota käyn stalkkaamassa joka päivä ja odottelen uutta postausta ♥

    VastaaPoista
  4. Ihanan näkönen päämaja :---D näyttää just mun ympäristöltä

    http://essi-becomingofme.blogspot.fi/

    VastaaPoista