keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Noniin tutot, nyt leivotaan lusikka kakkuun!

Me ei olla vahingossa tehty pitkään aikaan postausta mutta se ei johdu ainoastaan meistä. Viikonloppuna oli pari muuttujaa matkassa. Alunperin meidän oli tarkoitus ottaa jotain kuvia mutta sitten yllättäen Mimmi hinasi takamuksensa tänne, joten siihen jäi kuvaussessiot.

Lauantaina pienen lagituksen jälkeen lyötiin viisaat päämme yhteen ja saatiin holy kuningasidea tehdä makoisa baakkelssi. Heitettiin kaapista jos jonkinmoista ainesta kulhoon niin että kumahti, ohjeet on yliarvostettuja, kun pistää rändömillä niin hyvä tulloopi. Kun nostimme baakkelssin pois uunin perukoilta, niin havaitsimme siinä jotakin epäilyttävää. Sen pinnalla kumajasi joku metallinen mölli, ja me luulimme että se on irronnut vuoasta. Kun Terri koitti saada metallimölliä irti, niin huomattiin, että sehän olikin lusikka! Oltiin siis leipastu kaikessa tohinassa vahingossa lusikka kyytipojaksi.


Alunperin meillä oli tarkoituksena pitää hienostohippamat, eli oltaisi istuttu pyöreän pöydän äärellä kuin hienosto-englantilaiset ikään ja siemailtu teetä viikset kippuralla. Mutta koska me oltiin vähän lahnoja, niin eihän me sinne pöydän ääreen asti ennätetty, vaan muonattiin laskiaispullat suoraan kuormasta. Ostettiin kaupasta myös ainekset hienostoboolia varten ja saatiin jopa aikaiseksi tehdä se. Siihen tuli jotakin vihreää limsaa ja päärynäjuissia. Väri oli tuossa vaiheessa todella epäilyttävä, joten lisäsimme joukkoon mustikkamehua. Koko komeuden kruunasi tähdenmuotoinen hienostohedelmä. Sitä boolia siemaillessa olo oli kuin Espanjan kuningattarella.


Me löydettiin kaupasta myös jotakin todella epäilyttävää. Iskettiin silmämme Pasha-purkkiin. Kyllähän se oli pakko sitten ottaa kyytipojaksi ihan vaan sen takia, että nimi kuulosti niin hienostolta. Meillä oli tietynlainen mielikuva siitä, millaista Pasha on: kiinteää ja höllyvää. Päätimme sitten kuvata videolle sen jännittävän hetken, kun avasimme purnukan. Katsokaa ja nauttikkaa. Video on ehkä vähän jonne mutta eiköhän meissä kaikissa asu pieni eeässän lipittäjä. Ei ollut tarkoitus revetä noin paljon tuon videon aikana mutta kai sen jo nimestäkin kuulee, että ei Pashaa voi ottaa tosissaan...


Illan möyriessä eteenpäin saimme taas holy kuningasidean. Pöydällä kumajasi vielä yksi pulla, joka selvästi halajasi parrasvaloihin. Niinpä päätimme toteuttaa hänen unelman ja kuvata pullan matkan. Siirsimme evämme parvekkeelle, ja yksi meistä meni pihalle valmiusasemiin kameran kanssa. Katsokaa videon alussa tarkasti parvekkeelle, siellä heiluu epämääräinen kaapumölli lapion kanssa ja heittää pullan raivokkaasti alas.


T. Muura & Maura

5 kommenttia:

  1. Noniin, nyt saatiin meidänkin blogi kaikille näkyville ja eka postauskin väsättyä! :)
    Kaivataan siis uusia lukijoita&kommentteja meidän blogin alusta.

    http://miolul.blogspot.fi/

    Pyritään bloggaamaan vähintään joka toinen päivä ja muutenkin pitämään blogi kivana&aktiivisena videoilla,kisoilla,arvonnoilla,erikoispostauskilla yms. :)
    Eli tervetuloa seuraamaan kahden 12-vuotiaan tytön elämää ja epäonnistumisia.

    P.S.Linkatkaa vaikka blogin kommenttiboksiin omat bloginne, niin luvataan käydä katsomassa&kommentoimassa, sillä nyt etsimme kaikenlaisia blogeja lukulistaamme.

    Antoisia lukuhetkiä! :)

    VastaaPoista
  2. repesin itekkin tuolle videolle, ootte ihania! meen selvittämään tätä blogin tarkotusta mut ensin pieni mainostus ettei tää päivä olis ollu ihan turha :D

    http://rautasiipi.com

    VastaaPoista
  3. käyttääkö sielläpäin kaikki noin ihania sanoja kuten höläjää ja möllähtää, vai onko noi vaan teidän omaa kieltä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite me ollaan ne keksitty ja ei ainakaan olla kuultu muiden käyttävän :D Kiva että tykkäät!

      Poista