torstai 7. helmikuuta 2013

Noniin tutot, nyt ollaan iättömiä!

Tänään koitti se kauan pelätty päivä, johon olemme laskeneet kädet täräjäten päiviä. Nimittäin Maura täytti 18 vuotta. Eilen Muura ja Maura muka päätti viisaina viikset kippuralla, että menevät kerrankin aikaisin nukkumaan. Siinä kävi kuitenkin niin, että lahnattiin sängyssä valveilla joku 5 tuntia ja puhuttiin syvällisiä. Olisi täydellistä olla aina joku 17-vuotias, todella täydellinen ikä. On jo tavallaan "iso", mutta jos ei jaksa ottaa vastuuta niin voi vaan tukkia korvat ja huutaa kansallishymniä. Kun täyttää 18 vuotta, niin kaikki kai automaattisesti luulevat, että silloin siitä tyypistä on maagisesti yhdessä yössä tullut sivistynyt hienostoaikuinen, PAH.



Me sitten yön synkkyydessä keksittiin loistava ratkaisu, josta mielestämme ansaitsisimme Nobel-palkinnon tai vähintäänkin kymmenen pistettä ja kyllikkimerkin: iättömyys. Mikä idea iällä edes on? Maailma olisi paljon mielenkiintoisempi ja yksinkertaisempi, jos ikää ei olisi olemassa. Me päätettiin, että ollaan tästä lähtien iättömiä. Jos joku kysyy meidän ikää, niin vastataan vaan möreästi kulmakarvat rutussa että "...mika ika?"


Meillä ei ole ollut tuhanteen vuoteen hippamia (eli johonkin kolmeen viikkoon) ja vieroitusoireet on melekoset. Täydellistä kun Muri körryyttellee tänne huomenna sumun laskeuduttua. Ahma.

T. Muura & Maura

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. olipa kiva postaus ja nuo kuvat on ihania! :) tää on tosi salaperänen tää blogi ku ei näytetä teijän naamaa tai kerrota mistään yksityisasioistakaan pahemmin :D

    http://annnasd.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Me aluksi ajateltiinkin pitää jotakin meistä salassa mutta on se vähän tässä kuitenkin lipsunut. Ja kyllä meidän naamat eka postauksessa vähäsen näkyy :D

      Poista