sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Noniin tutot, nyt niljakkuus on tärkeintä!

Hippamat ovat käynnissä. Eilen juhlistettiin Mauran 18v-synttäreitä. Ostettiin asiaan kuuluvat juomat ja muonat. Eli siis limukkaa ja namuja, mitä muuta te oikein kuvittelitte? Tutkailtiin saalista sillä silmällä ja asetuttiin nokat pystyssä muonien viereen. Pimeys oli laskeutunut mailleen ja lahnailtiin viisi tuntia siinä tyytyväisenä mahat pömpöllään ja naamat maireassa virneessä. Oli meleko party hard!!1 kuten kuvasta huomaa.


Oltiin ajateltu ostaa yhtä paljon muonaa kuin meillä oli historian ensimmäisissä hippamissamme mutta saaliin nähtyämme me vain tuijotimme toisiamme mulkosilmin ja kysyimme että "Mitka muonat?". Ei vetänyt vertoja ekojen hippamien muonille:


Muri loihti myös pannukakkua, joka jakoi mielipiteitä moneen suuntaan. Mauran papon kommentti lävisti sydämemme (mitka sydamet?). Hän sanoi sen pohjaa niljakkaaksi. Ymmärrän kyllä...


Ei saa arvostella Panu-pannukakkua ulkonäön perusteella, sillä sisäinen niljakkuus on tärkeintä.

Tiedät olevasi viisikkolainen, jos...
Jari on sun poikaystävä, pidät hymnistä, olet täydellinen, syrjit valoa, lahnaat aina kun mahdollista, marttaat, arvostat mummoja, onnistut kaikessa, muonaat aina kun silmä välttää ja vaikkei välttäiskään, kaikki rahasi menevät hippamiin, olet nähnyt mehtäläisen, et ole sivistynyt etkä hienosto, olet huomiohuora ja dramaqueen, pelkäät vastuuta, sinulla on oikeus, syöt suruusi, sinulla on torsti, juokset kuin villi lapsi, olet saalistajatyyppiä, tykkäät lietsoa paniikkia, teet tempauksia, koluat kirppareita niin kuin itseäsikin, olet kiinnostunut ahmoista, osaat kieliäänen, ymmärrät, sinulla on kukkia hatussa, olet härski naali, olet vaikeasti tavoiteltava, olet kissanainen, heilutat pyllyäsi, sinulla nousee aina vahingossa kusi päähän, sinulla on teerenpeliä kyllikin kanssa, olet ahma. Paukku.

T. Muri, Muura & Maura

4 kommenttia:

  1. Oioioi nauroin!! :D ootte ihania!

    VastaaPoista
  2. Panu pannukakku sai mulle ison virneen naamalle! :D Aivan ihana kirjoitus ja ainakin tosi hauska. Mulle tuli vaan kauhea makeannälkä, perhanan herkkulakko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tulee hyvä mieli tällasista kommenteista :D! Sun blogin uusin mielipidekirjoitus oli tosi hyvä btw :)

      Poista