sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Noniin tutot, nyt KAWAII!

Tänään halusimme kerrankin tehdä jotain muuta kuin vain lahnata. Mimmi sitten ehdotti, että pukeuduttaisiin ernuiksi. Otettiin vinkistä vaari ja suunnattiin nokkamme kohti Muuran vaatekaappia. Tultuamme kaapista ulos meidän päällämme oli ahma jos toinenkin. Mimmi sai päähänsä pupupipon ja kiltin pojan etuhiukset.


Saatiin höykytettyä Terrikin mukaan kuviin. Yleensä se on kuvien oton suhteen vähän vastarannan kiiski. Aluksi höykättiin sitä laittamaan päälleen sexyt ruutuhousut mutta se alkoi kapinoimaan ja päätyi sitten ninjaksi.


Tutot laittoivat päälleen japsiernu-vaatteet. Meillä oli suunnitelmissa lähteä aamuvarhain Aarrearkkuun mutta Muura ja Maura olivat horroksessa vielä puoli kahdelta päivällä, joten ei siitä sitten mitään tullut. Soosoo tutot.

Muuralla ja Mauralla ehti tulla jo pieni hameriidan poikanen mutta se ehti sammua jo ennen syttymistään. Nykyään onneksi osataan kontrolloida riitojamme.

Mentiin sitten Muuran talon kellariin ottamaan kuvia. Tunnelma oli mitä mainioin (mika tunnelma?).


Siinä koko konkkaronkka pieninä ja viattomina. Se joka löytää kuvasta Terrin saa kyllikkimerkin tai halutessaan jopa kaksi.

Me ajateltiin että tästä lähtien voitaisi aina välillä hippamissa kokeilla erilaisia tyylejä, esim. matamityyliä ja ahmatyyliä. Ehkä kevään korvalla meistä tulee rikkaita energisiä niin että meistä on muuhunkin kuin pelkkään lahnaamiseen ja muonaamiseen. Tosin se ajatus ei alkant kovin lupaavasti, kun tänään laahustettiin iltahämärässä Rollsiin. Huokaus, meistä ei ole mihinkään. Okei okei, ollaan me aika täydellisiä. Luutnantti.

T. Muri, Muura & Maura

4 kommenttia: