torstai 17. tammikuuta 2013

Noniin tutot, nyt pistetään ranttaliksi!

Me ollaan vuosien kuluessa huomattu, että ei oikein jakseta ottaa elämää aina kovin tosissaan. Meillä tulee usein ihan tyhmiä holy kuningas ideoita, ja sitten me ei vaan malteta jättää niitä toteuttamatta. Monesti yksi meistä kuiskaa yhdelle jonkun idean esimerkiksi hippamissa ja sitten se jolle se on kuiskattu lietsoo siitä paniikkia, ja sitten me aletaan kaikki yhdessä suunnitella sitä. Jos ei olla varmoja, että uskalletaanko tehdä joku ihan höpö juttu, niin me aletaan kuorossa hokea, että "RISKII!" tai "TEMPAAUS!". Siitä saa kummasti suolukkaa elämään ja muut ihmiset samalla vähän jutun juurta.
 Keväällä 2011 Mauralla ja Muuralla tuli kaupungilla pieni riitasointu, kuten tavallista.. Maura ragetti Muuralle jostakin, ja suuttuessaan Muura heitti vesipullosta vettä Mauran niskoille. Siitäkös Maura riemastui ja kosti ovelasti. Siitä sitten alkoi pitkä ja kivinen vesiriita. Päätettiin mennä Muuran kerrostalon kellariin vähän muonaamaan Kindermunia ja Vauhtihirmua, jotta lepyttäisiin. Eihän siitä kuitenkaan mitään tullut, kuten kuvasta näkyy.. Päädyttiin siis suihkutiloihin. Aluksi oltiin ihan hyväntahtoisina siellä mutta yksi asia johti toiseen, ja niinpä päätettiin aloittaa vesileikit. Murikin oli tietenkin matkassa mukana, ja kasteltiin muodon vuoksi sekin vaikka ei se raukka ollut edes osapuolena riidassa.
Vesileikin alussa me vain vähän ripoteltiin vettä toistemme päälle mutta koska emme ikinä osaa pitää tempauksiamme aisoissa, niin saavihan siinä tuli niskaan. Satoi kuin saavista kaatamalla, hoho. Hetki piti tietenkin ikuistaa ja keksittiin aiheesta paljon sananlaskujakin, mm.
"Ei riemulla rajaa kun vettä satajaa!"
"Kesä kastajaa sen minkä kuivajaa!"
"Ei vesisaavi kauas kusibullesta putoa!"
 Onneksi kukaan kyllikki ei bustannut meitä. Muuran kerrostalossa asuu muuan vanhemmanpuoleinen höpö, joka on ottanut asiakseen solvata meitä aina kun silmä välttää ja vaikkei välttäisikään. Vietettiin ennen vanhaan paljon aikaa Muuran talon kellarissa, tarkemmin sanottuna saunan pukuhuoneessa. Ostettiin aina paljon muonaa ja otettiin kännykällä negatiivivideioita ajan ratoksi. Mutta sitten... Eräänä kauniina päivänä meidän istuessa viattomana siellä pukuhuoneessa herra höpö saapui paikalle ja ryhtyi melekoseen vastarintaan. Se huusi kirjaimellisesti pää punaisena, että "Jos ette häivy täältä tällä sekunilla, niin minä soitan poliisin!". Liuettiin sitten nopeasti häntä koipien välissä pois rikospaikalta. 
Tässä taas yksi meidän tempauksista. Kunhan vaan päätettiin mennä lahnaamaan pyykkinarulle, mikäs siinä päivää paistatellessa. Näytetään muuten ihan kallungeilta..
Tämä tempaus on viime keväältä. Haluttiin vähän kokea millaista on jonne-elämä. Mielestämme onnistuttiin lookin luomisessa täydellisesti, eeässät kädessä ja vähän bling blingiä kaulassa. Voisi jopa sanoa, että näytettiin aika badasseilta. Kierrettiin pitkin poikin meidän asuinaluetta päämääränämme lietsoa vähän paniikkia. Käveltiin ihan coolina ja tiirailtiin ihmisten reaktioita aurinkolasiemme takaa. Ainakin saatiin huomiota osaksemme, mutta ei sitten tiedetä että oliko se hyvä vai paha juttu.
Tähän kuvaan saatiin inspiraatio siitä, kun Mimmi bustasi meidät syömässä lunta uunna vuonna. Se nosti ihan jäätävän metakan siitä, että tajutaanko me kuinka likaista lumi on. Myöhemmin samana iltana meitä ketutti, kun Mimmi ei antanut meille huomiota vaan pelasi xboxilla. Haluttiin tehdä joku tempaus, josta Mimmi ärsyyntyisi. Keksittiin sitten, että mennään pihalle kesävaatteissa, avojaloin ja kaiken kukkuraksi muonaamaan lunta. Teki muuten eetvarttia. Ja ainiin, elkää ottako liian tosissanne meidän huomiohuorausta. Me tunnetaan toisemme niin hyvin, että kaikki tietää, ettei me tarkoiteta niitä mitenkään pahalla. Sitä paitsi, kaikissa meissä asuu pieni hh.

Meillä hiukkasen viivästyi tämän postauksen julkaiseminen koska naurettiin oikeasti puolituntia ahman pyllynkarvalle... kertooko tää jotain meidan huumorin tasosta? Ja meinasi käydä kalpaten, kun Maura teki "push all the buttons":sit ja yhtäkkiä teksti hävisi johonkin.. Ehdittiin jo melkein tippua rotkoon mutta onneksi jäätiin reunalle roikkumaan, sillä löydettiin teksti lopulta luonnoksista. Loppu hyvin kaikki hyvin. Höpö.

T. Muri, Muura & Maura

2 kommenttia:

  1. Kivanolonen blogi! (: Ihana ulkoasu !

    hheiddiii.blogspot.fi <--- Käy kattomassa! (:

    VastaaPoista