maanantai 21. tammikuuta 2013

Noniin tutot, nyt otetaan oppia elämänohjeista!

Ilmoitusasiaa (havainnot vihkoon): Kaikki kuvat, jotka tässä blogissa ikinä tulee näkymään, ovat ja tulevat aina olemaan meidän itse ottamiamme.

Eilen illalla halusimme olla hyväntahtoisia. Niinpä me kyhäsimme näppärillä nakkisormillamme ainakin 50 pientä lappusta, joihin jokaiseen kirjoitimme jonkin aforismin. Aforismi kuulostaa hienostosanalta ja siksi halusimme käyttää sitä sanaa täällä. Sehän tarkoittaa siis semmoista mietelausetta. Etsimme netistä niitä ja valitsimme valioyksilöt. Tehtiin niitä sunnuntai-maanantaiyönä yhdestätoista kolmeen. Väritimme lappujen taustat Steinerhötöillä.
Elkää suinkaan peljätkö, että kaikki mietelauseet olisivat tuon kuvan ylimmän kaltaisia... Pitihän sitä joukkoon päästää pari kyllikkiäkin. Meidän yksi soossikeista oli tuo ylläolevan kuvan keskimmäinen lause, todella kaunis.
Siinä koko konkkaronkka. Koitimme käyttää mahdollisimman paljon eri värejä, ja lopputulos on täydellinen. Kehuja kiitos?
Kolmen jälkeen yöllä sitten lähdettiin matkaan kuin reippaat postijuhdat ikään. Koitimme lukea postilootien mieliä ja sen avulla tietää, arvostaisiko niiden omistajat meidän eleganttia elettä. Ei tietenkään kaikki tavalliset tallaajat ymmärrä tämmöistä tempausta, mutta uskomme ihmiskuntaan vielä sen verran, että aina löytyy edes pari mustikantuoksuista mummoa, jotka arvostavat tällaisia elämän kultahippuja.

Meidän mielestämme ihan rändömeillekin ihmisille voi olla kiva ja yrittää parantaa heidän mieltä ilman, että odottaa vastapalveluksena yhtään mitään. Ainakin meille paras mahdollinen kiitos on hymy. Tässä tapauksessa ei tietenkään voitu nähdä heidän hymyjä tai ylipäätään mitään reaktioita. Luultavasti ainakin puolet lappujen saajista heitti ne heti roskiin mutta ainakin me yritimme.

Aforismeja pidetään todella usein pelkästään kliseisinä ja muka hienoina. Kyllähän se on totta, että useat niistä ovat jopa ällöttävän siirappisia mutta ei se poista sitä tosiasiaa, että lähes jokaisen niistä takana on täysi totuus. Se, miten ne on muotoiltu lauseeksi, vaikuttaa myös paljon asiaan. Kannattaa siis pitää mieli kirkkaana ja sielu avoimena. Sillä tavoin jokainen ihminen maailmassa löytää varmasti edes yhden aforismin, johon voi samaistua. Hienosto.

Pssst tutot... Löydettiin tänään kolmen jyvän seasta holy kuningas:

T. Muri, Muura & Maura

11 kommenttia:

  1. hienoja noi mietelauseet..ootte ite keksiny?;o paljo kivoja juttuja muutenki tääl ^^

    lukijanne, forangelseyes.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olla ite keksitty, vaan nettiä selattiin ja valittiin parhaat :) Kiitoksia!

      Poista
  2. NONIIN TUTOT, teille löytyy haastetta mun blogista ! ♥
    oon edelleenkin koukuttunut teidän blogiin>:)

    http://katruuuu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes! :3 Mepä totteutetaan haaste tässä mahdollisimman pian. Kiva kuulla :)

      Poista
  3. Oiii! Ihanat noi teidän laput! :D Varsinki toi "talvi lannistaa nudistin" tai jotain sinnepäin :D Mä ainakin arvostaisin!


    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :)! Mekin revettiin niin pahasti just tolle nudisti-lauseelle :D

      Poista
  4. Wau, jotkut sit jaksaa! :) Ite ainakin oisin ihan innoissani ja kuulostaa tosi mukavalt (:

    http://sirujee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. ootko sä steinerkoulussa? :D mä oon.

    http://zarkku.blogspot.fi/
    käythän kommentoimassa? :)

    VastaaPoista
  6. Meitä on kolme tuttoa, jotka pitää tätä blogia ja ollaan kaikki käyty steineriä :)

    VastaaPoista