sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Noniin tutot, nyt kömyräntti laukaisee!

Now girls, let's get this started. Piti vähä enklantiaki vilauttaa, että saataisi sitä kuuluisaa katu-uskottavuutta.


Me ollaan tultu siihen tulokseen, että ei noita kakslahkeisia kehtaa katella. Ei vaan kehtaa. Ku ei niin ei. Kuka kömyräntti on menny suustaan laukasemmaan sellaisen väithen, että misukat on dramaattisempia kuin miekkoset. Kyllä se vaan niin on, että se ei ole näin. Me ollaan kuulkaa seitkeet-luvulta asti kateltu tätä hunnimaista hullutusta, ja loppua ei näy. Ainakin meidän lähipiirissä kyllä miehekkeet on dramaattisempia, nimimerkillä kokemusta on liikaa. Mutta ei tässä suinkaan ole tarkoituksena yleistää (ai ei vai), yksilö on yksilö. Että elkeehän repikö pelihousuja siellä langan toisessa päässä. Antakaa meidän nyt vain purata syäntämme, ettei se pahus räjähdä.


Semmosta dramaattisuutta on olluna ilmassa, että alle meinaa jäädä. Sitä on vähän vaikea selittää, mitä me tarkoitetaan, koska ei kehtaa alkaa avautumaan mistään yksittäistapauksista. Pointti on nyt kuitenkin se, että ei se dramaattisuus ole yksinomaan naisten juttu. Se on enemmän miekkosten heiniä. Se on paskapuhetta, että miehet on mieleltään helppoja.


Toinen asia, mikä aiheuttaa mustaa mieltä, on se, että miehet eivät ymmärrä sanan ei-sanan merkitystä. Se on niin lyhyt ja ytimekäs sana, että ei luulisi sen olevan niin vaikea ymmärtää. Hox herrat: Ruinaaminen ihan minkä tahansa asian suhteen on pahin turn off ikinä, sanokaa meidän sanoneen. Tai no elkää kylillä huudelko, ettei saada vihoja niskaan tuohtuneilta timoilta ja tarmoilta mutta näin se asia kuitenkin on.


Toivottavasti ette nyt saaneet sellaista kuvaa, että muna ei kiinnosta koska totta munassa se kiinnostaa ainoastaan miehissä on vikaa. Kyllä neitokaisetkin toki osaa soppaa hämmentää mutta kyllä ne miehet vaan on siinä taidokkaampia. Mutta siis on miehet kuitenkin ihan mukiinmeneviä, kun sille päälle sattuvat. Kyllähän ne todellakin tuo elämään suolukkata, eikä siittä mitään tulisi, jos maailma olisi pelkästään naikkosia täynnä. Älkää kertoko tätä kellekään mutta on ne miehet kaikesta huolimatta tosi ihquja.

T. Muri, Myyrä & Mäyrä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti