maanantai 4. marraskuuta 2013

Noniin tutot, nyt on level 10!

Tiedättekös tutot, maailmaan mahtuu kinkkisiä tilanteita. Ne kinkkiset tilanteet tykkää meistä oikein aimoannoksella. Niitä on riittänyt pyöräretken läheltä piti kuolema -tilanteesta pastan palamiseen. Ne jotka ovat lukeneet pyöräretkestämme tietävät varmasti, että hypotermian kanssahan me siellä taistelimme kuin hunnit ikään. Mutta me emme jääneet siellä tuleen vesisateeseen makaamaan, vaan nostimme peukut pystyyn ja liftasimme ihmisystävällisen immeisen kyytiin. Siinä nähtiin, että kinkkiset tilanteet eivät meitä lannista! Tai no kyllä ne oikeastaan lannistaa mutta ehän me sitä teille kerrota.


Me ei oikein aina tulla tuon elämän kanssa toimeen. Se on semmonen ovela ja välillä pahansuopa olento. Kohtalo sen sijaan on oikein rattoisa veikko. Ollaan viime vuosina oltu kohtalon lempilapsia. Meistä tuntuu, että elämällä on jotakin hampaankolossa meitä kohtaan. Se aina antaa meille kinkkisiä tilanteita, ja sitten naureskelee ivallisesti, että "Nonni, nyt lähtee tutoilla level 10, katsotaanpa miten ne tästä koitoksesta selviää!", ja se on sitten menoa.


Tämä vuosi on ollut melekosta haipakkaa. Meille on tapahtunut niin paljon kaikkea, että ei ole edes todellista. Suuri osa niistä on ollut sellaisia, mitä tapahtuu vain huonossa amerikkalaisissa elokuvissa. Me ei liiotella yhtään, jos sanotaan, että meidän elämä on kuin elokuvasta. Vaikka vuoteen on mahtunut enemmän kinkkisiä tilanteita kuin laki sallii, niin mukaan on mahtunut tietenkin myös hunnimaista hauskuutta ja ikimuistoisia hetkiä.


Nyt vaan nokka kohti uusia kinkkisiä tilanteita!

T. Muri, Muura & Maura

6 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia ja kaunis blogi! :--))
    Kurkkaisitko minunki blogiin? :3

    http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos :) Pitääpä seurailla sun plokia! Ja oot muuten sievä ~

      Poista
    2. ei hyvän tähden miten mahtava blogi! :D IHANAA. alusta loppuun (kaikkea en vielä ehtinyt lukea). ootte parhaita! älkää antako kinkkisyyden lannistaa, elämän mutkat suoristuvat yleensä ajallaan ainakin vähän <3 tsemppiä !!!!! t. mörökölli

      Poista
    3. Vouuu kiitos ihanasta kommentista! :3 Juup!

      Poista
  2. Haha, joo tuntuu, että tuo neiti fortuna tarttuu liian helposti munkin hiuksiin kiinni ja repii epäonnistumisten puolelle AINA. Nuo reisilleen menneet jutut vielä kasaantuu samaan pinoon, samaan aikaan yleensä. Mut ei pidä lannistua vaan mennä eteenpäin -nokka kohti uusia pettymyksiä, hih!

    http://lifewithsallas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, veit kyllä sanat meijän suusta! Ja viiminen lausekin on niin totta :P

      Poista