perjantai 14. kesäkuuta 2013

Noniin tutot, nyt uhotaan!

Muinaiset esi-isät keksivät temppuilun. Esi-isät olivat vakavaa sakkia, mutta vähitellen he alkoivat nykyaikaistumaan. Aina kun he kivenhakkuulta kerkesivät,  heittivät he volttia. Noilta muinaisilta ajoilta olemme taitomme perineet. Älykkäät esi-isät havaitsivat hyvin äkkiä, että temppuilulla on myös terveyttä edistävä vaikutus. Kun seisoo käsillään, niin kaikki huolet ja murheet kellahtavat aivokopasta suoraan maan kamaralle.

Välillä pieni raihnainen esi-isän ääni päässämme sanoo, että nyt on aika temppuilla. Silloin kirmaamme silmät kiiluen kedolle ja nakkaamme jalat kohti taivasta. Varsinainen innostuksen puuska temppuilua kohtaan me saatiin ysiluokalla. Silloin riennettiin aina välitunneilla ulos harjoittelemaan kaikkea huisin jännää.

Aluksi Murikin temppuili mukana mutta Tapolassa tapahtui semmoinen pikku haaveri, että siltä meinasi irrota hampaat päästä ja sen koommin se ei ole moiseen ryhtynyt. 


Kun Maura yritti tehdä bäkkäriä, niin hälle iski pieni rimakauhu. Ihan vaan kaikille tiedoksi, että kyllä se oikeasti sen osaa. Tuo video on kaikinpuolin hassu: wannabe bäkkäri ja kaupan päälle vielä Muuran räkäinen pikkupojan nauru.


Jo nyt on aikoihin eletty... Siinä teille Muuran taiteellinen ja herkkä näkemys bäkkäristä, suoraan sielusta ja sydämestä.


Tässä kuvassa on tunnelmaa, sitä ei voi kiistää. Muura näyttää kansallisbaletin ylväältä joutsenelta öisellä lammella.


Me ollaan kyllikin katkeria Terrille, koska se osaa kaiken... Se tekee flikkejä ja bäkkäreitä tuosta vaan ja kaikkia muitakin esi-isien muinaisjäännöksiä. Tosi ahistava ihminen. Me aina uhotaan, että me päihitetään se mutta vastaukseksi saadaan vain naurua. Kyllä me vielä joku päivä...

T. Muura & Maura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti