perjantai 1. maaliskuuta 2013

Noniin tutot, nyt toivotetaan amazonille hyvää syntymäpäivää!

Terri ja Maura ovat viisikon pahimmat unikoomikot. Ne aina höpäjää kaikkea puuteheinää unissaan. Terriä on lähes mahdotonta saada hereille, kun se alkaa aina selittämään kaikkea ihan uumeloa. Esimerkiksi kerran se ragesi ihan täpöllä että "Mää en oo sun leija, mää en jaksa lennättää sua!" Ja kerran se julisti todellisena dramaqueenina että "Juuria ja kaikkea, minä en jaksa!" ja nosti hienostosti kättään nokka pitkällä.

On aina suurta viihdettä kuunnella, että mitä Maura höpäjää unissaan. Kerran se vaan ihan ylimielisenä totesi, että "Ah, nyt nousi kusi päähän." Mutta ei pidä unohtaa, että osaa Muurakin olla unissaan aika itserakas. Kerran se nimittäin ihan tyytyväisenä nousi sängyllä unissaan istumaan, heristi itsevarmasti nyrkkiään ja totesi että "Jes minä!" Joskus Maura lietsoo unissaan paniikkia. Kerran se alkoi suu vaahdoten huutamaan että "Hyi vittu hyi vittu hyi vittu, mää kuulin pieniä askelia!" Kerran Muura kriippaantui ihan toden teolla, kun Maura sanoi tosi hätääntyneesti, että "Näätkö mitä tuolla nurkassa on, hyi saatana..." Tuo sama lause toistui heti seuraavana yönä uudestaan ja se jäi mysteeriksi, että mitä siellä nurkassa sitten oikeasti olikaan. Ihan taannoin eräänä yönä Maura yhtäkkiä nousi sängystä Muuran vierestä hokien "MITÄ MITÄ MITÄ MITÄ" ja lähti hätääntyneenä kävelemään. Siinä vaiheessa Muura oli todella ihmeissään ja paineissaan mutta kun Maura tarttui oven kahvasta kiinni ja alkoi heiluttaa persettään niin johan lähti kaikki uskottavuus ja siitäkös se riemu ratkesi.



Kerran Maura sanoi kaihoisasti että "Hyväää syntymäpäiväää Amazoon, Africaaa!" Ja voi sitä yhtä yötä kun Maura lähti keskellä yötä rynnistämään sotanorsun tavoin Muuran yli. Muura oli asiasta todella hämmentynyt mutta Maura vaan sanoi äkäisesti että "Ole hiljaa ole hiljaa, mää nyt meen tästä" Sitten se kellautti perseensä vaakatasoon ja jäi siihen lahnaamaan hymyssä suin.

Mutta ei me suinkaan olla ainoita jotka höpöttää mitä sylki suuhun tuo. Nimittäin kylkiäiset (pummit) on melekosia höpöttäjiä, tosin ne höpöttää ihan valveilla. Viisikon kolmikko on varsinainen kylkiäismagneetti. Me ei pysytä edes laskuissa että kuinka monet kymmenet kylkiäiset on tullut höpäjämään meille täyttä ahmaa (me teistä ahmat niin tykätään, hmhmhmmhm). Me ollaan monesti ihmetelty, että mikä meissä vetää niitä puoleensa. Ehkä se on se karisma (mika karisma...?). Päätettiin ahman ratoksi vähän listata legendaarisimpia letkautuksia, joita kylkiäiset on meille sanonut:
"Tytöt, minä näin tonttuja tuolla!"
"Älä työ sinne lummeen uppoo ku et työ ossaa hiihtääkkään!"
"Ootteko te peikkoja vai menninkäisiä?"
"Minä oon ollut kymmenen vuotta sairaseläkkeellä!" (Todella uhkaavalla äänellä tuijottaen meitä samalla suurilla silmillään)
"Tiiättekö te mikä tämä on? Se on valkonen keppi!"

Kerran tapahtui niin, että Maura oli kaupan pyörätelineellä avaamassa pyöräänsä ja hänen ympärillään oli kaksi kylkiäiskaverusta. Ne puhuivat toisilleen näin:
"Onko tuo sinun tytär?"
"Ei ole mutta voi kumpa olisikin..."



Ja tässä ihan taannoin kun Muura ja Maura olivat keskustassa juuri aikeissa nousta pyörän selkään ja ratsastaa kauas pois, niin yksi erittäin kriippaava tyhjäkatseinen saksalainen tuliselostamaan Muuralle että "Alles gut, alles gut" ja tarjosi pilvin pimein rahaa. Sen silmät vaan mollotti päässä ja sen ilme ei värähtänyt kertaakaan, se oli todella pelottavaa. Juuri kun oltiin lähdössä, niin se tarttui Muuran pyörän korista kiinni. Onneksi lopulta päästiin liukenemaan paikalta vähin äänin.

Useimmiten tuollaiset höpsöt kylkiäiset vain tuovat pientä lisäytyä elämään mutta siinä vaiheessa kun pelottavia yksilöitä ilmestyy paikalle niin ei paljoa naurata. Kyllä me kuitenkin osataan lukea tilannetta sen verran hyvin, että no problem. Tää postinki oli aika nobody mutta arvostakaa edes hituisen verran.

T. Muri, Muura & Maura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti