tiistai 1. tammikuuta 2013

Noniin tutot, nyt pidetään lupaukset!

Viisikon kolmikko täällä hei, päätimme vihdoinkin aloittaa blogin.
Tutto tämä ei ole sitä mitä luulet sen olevan... Teimme uutena vuotena sellaisen lupauksen, että seuraavana vuonna (2013) emme ole pelkureita, vaan rohkeita. No, tämä blogi on askel kohti sitä. Emme tahdo 50-vuotiaina huomata, että emme ole siihen mennessä uskaltaneet tehdä mitään, mitä itse olisimme tahtoneet ja sitten olisi jo liian myöhäistä.
Lupasimme myös olla failaamatta yhtä pahasti kuin viime vuonna. 2012 tuli failattua monta kertaa oikein olan takaa. Esimerkiksi vähän aikaa sitten lietsoimme paniikkia keskenämme, että yhden tuton poikaystävä olisi homo. Siitä sitten syntyi aikamoinen soppa. Toinen oli ihan viaton.
Kolmas ja viimeinen lupauksemme on, että meistä tulee arvostettuja, vihdoinkin. Meitä on aina aliarvioitu. Meillä on aina ollut tarve todistaa, että pystymme ihan mihin vaan. Tänä vuonna suunnitelmanamme on tehdä kauhuelokuva, alusta loppuun kokonaan itse. Olemme päättäneet, että se onnistuu täydellisesti.
Noniin tutot, kohti ääretöntä ja sen yli!
T. Muri, Muura & Maura

Ps. Taisi nousta kusi päähän...

8 kommenttia:

  1. Mä oon monta kertaa törmänny tähän blogiin ja aina ihmetelly tän blogin nimee, mutta empä oo sitten aiemmin älynny tulla lukemaan tätä ensimmäistä postausta! :D Johan valkeni tän blogin idea ja täytyy sanoo, että tykkään tästä ideasta! :)

    VastaaPoista
  2. Hupsista selasin koko bloginne x3 voi mahoton ootte ihania

    VastaaPoista
  3. Mun ensireaktio tähän blogiin oli syvä hämmennys (ja ensimmäinen mielikuva oli, että tätä kirjoittaa metsäpirtin yksihampainen mummo, joka siivittää turinoitaan lastenlastensa kuvilla... :D Elkää ottako pahalla, mummot on just muikeita!) Hämmennys oli kuitenkin huumaava tunne, kun miettii minkälaista mitäänsanomatonta tykin ruokaa useimmat vastaantulevat blogit on. Kohta olin jutusta enempi jyvällä, omintakeinen ja lupsakka kerronta imi mukaansa. Nauroin monet kerrat ääneen ( Yolo-muurahainen oli parasta hetkeen!), puin nyrkkiä ilmaan, että 'KYLLÄ! Näin se on!!' (mm. postauksenne viisaudesta) ja nostalgisoiduin muistelemaan omia hippasiani villissä nuoruudessani.. (nytkun oonkin niin vanha, 21, snyffelsson....): Keinuminen kesäöisin leikkipuistossa, eksyminen pelkät bikinit päällä vieraaseen kaupunkiin, inside-läpät, joita kukaan muu ei tajunnut, Muumi-bileet 18-vuotiaana.... Ihan parhautta! Tässä blogissa on just niiden keinuttujen kesäöiden tuntu ja se on ihan huikeeta! Pitäkää toi, ehdottomasti jään seuraamaan teitä tutot <3 PS. Hämmennystäni lisäsi myös, että löysin tästä blogista kaksoisolentoni.. Välillä piti ihan vieraista silmiään, että oonko mä tuommosessaki paikassa ollut ja onko mulla tuommosta hamosta?? Kuvissa esiintyvä vaalea tutto siis josta puhun! Niin perinpohjaisesti kuin teitin bloginne stalkkasinkin, niin en osaa vielä yhdistää naamaa ja nimeä, anten.. ;,(
    -Twi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IHANA mielikuva tuosta sun kommentin ekasta lauseesta!! :--D Ja voi ku meillä tuli ihan superhyvä mieli muutenkin kommentistasi x3 Kiiitos ♥ Ja hahaa kaksoisolennot on aina hämmentävä juttu =D Vaalea tutto on Myyrä, ruskeahiuksinen Mäyrä, ja sitten kolmas tutto, joka ei paljasta kasvojaan, on Muri =)

      Poista