torstai 27. maaliskuuta 2014

Noniin tutot, nyt ei jumaleissön olla kaikkien mieleen!

Nyt on ollut semmosta hyllynmyllytystä sen suhteen, että minkämoinen naisimmeisen pitäisi oikein olla. Monien ihmisten mukaan oikia naikkonen on runsaskuituinen, joka ei tyynyä pyllynpehmikkeeksi tarvitse. Onko ne muut naiset sitten vääriä naisia, vai miten tämä logiikka nyt menee?


Siis mitä humpuukia tämä nyt oikein on... Kyllä se naiseus on ihan muista asioista kiinni kuin siitä, millaiset muodot naikkoselta löytyy taka- tai povitaskusta. Esimerkiksi muuan nimeltämainitsemattoman The Voicen uutisissa näkee vähän liikaa tätä oikea nainen -termiä käytettävän. Kyllä se nainen on ihan oikea, oli se sitten pornotähti tai sumopainija.


Yleistäminen näissä asioissa on niin järjetöntä. Kaikki olette varmaan kuulleet lauseita kuten "Miehet tykkää kun on mistä ottaa kiinni" tai "Lautoja saa rautakaupastakin". Jumalauta nyt saatana. Ei voi todellakaan sanoa, että miehet tykkää jostakin tietystä asiasta. Se on kuulkaa ammoisista ajoista lähtien ollut niin, että yksi tykkää banaanista, toinen tykkää omenasta ja kolmas tykkää molemmista. Vaikka banaani olisi maailman suosituin hedelmä, niin se ei jumaleissön ole kaikkien mieleen.


Nykyään on kuulemma alettu valmistaa ei-niin-laihoja barbieita, ettei isokokoisemmille lapsille tulisi paha mieli leikkiessään laihoilla nukeilla. Mitä ny helevettiä, ei kai lapsi kukaan oikeasti katso barbin tissejä silleen "Jumalauta että on hyvät tissit, oispa mullaki tollaset". Ei me ainakaan leikki-ikäisinä verrattu itseämme muovinukkeen, eikä varmasti muutkaan. Se on barbi, ei ihminen. Kaikki lapset kuitenkin näkee ympärillään ihan kaikennäköisiä naisia, että ei kai ne nyt oikeesti niiden sijasta vertaisi itseään muovinpalaseen. Järkeä päähän ylireagoivat vanhemmat kiitos. Purkkikasvatuksesta ei koskaan koidu mitään hyvää, just saying.

T. Muri, Myyrä & Mäyrä

6 kommenttia:

  1. Olipa vähä niinku mun suusta... Ootte kyllä mahtavia!

    VastaaPoista
  2. Oon jo jonkun aikaa lukenu teijän blogia mutta mittään uskaltanu kommentoida mutta nyt on pakko! Huikee postaus tutot, oon pyöritelly ihan samoja juttuja mielessä pitempään. Kiukuttaa yleistykset. Joku aika sitte Voicella oli lista siitä miksi pullukka tyttöystävä on parempi ku hoikka ja siinä mm. oletettiin että hoikat on aina kauniita. wtf sanon minä.

    Jatkakaa samaa linjaa, ootte ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ollaan tuoki uutinen taidettu nähdä... Voi voi, nyt järki käteen Voice sun muut! Ihana että nyt kommentoit, kiitos sulle :3

      Poista
  3. Kiva kun täällä blogissa on kantaanottoja kaikkiin asiohin, mukava lukea mitä mieltä ihmiset on asioista :)


    http://burgundyboom.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, mielipidepostauksia on meiänkin mielestä kiva lukea plokeissa :)

      Poista