torstai 11. heinäkuuta 2013

Noniin tutot, nyt mennään vekothimmen!

Olipa kerran viileä ja utuinen perjantaiäyö. Me pengoimme vaatekaappia ja saimme holy kuningasidean. Monet niistä vaatteen rotjakkeista olivat jo kyllästyneitä möllöttämään kaapin perukoilla, joten päätimme viedä ne Pelastusarmeijan lootaan. Kello oli kaksitoista yöllä ja Tuhkimo oli jo löytänyt prinssinsä. Me sitten lähdettiin polkasemaan kohti laatikkoa. Sinne me sitten sujautettiin neljä pussillista ihan kelepuja vaatteita, mille ei itse löydetty enää käyttöä.

Paluumatkalla iskimme silmämme tosi kiehtovaan leikkipuistoon, ja meidän oli ihan pakko päästä rimpuilemaan yhteen tosi siistiin vekothimmen. Lahnailtiin siellä ja mietittiin kuinka ikätoverimme juuri sillä samalla hetkellä ryystävät vauhtihirmua vahvempaa. Löysimme puiston pöydältä kolme kaljatölkkiä ja päätimme ottaa ne völhjyyn. Meitä ei oikein kiehtonut ajatus lähteä kotiin, joten päätettiin, että mennään rändömillä johonkin. Matkalla randomiin löysimme kokoajan vaan enemmän ja enemmän kaljatölkkejä, ja siitä saimme luonnollisesti holy kuningasidean alkaa kerätä niitä ihan kyllikin paljon.



Päädyimme sitten huisiin keskustaan, ja siellähän oli koko kylän nuoriso paikalla. Tölkkejä löytyi vaikka millä mitalla mutta niin myös pullopummeja. Ette voi edes kuvitella meidän epätoivoamme, kun vastaamme pyöräili joku immeinen, jolla oli niin paljon tölkkejä, että meinasi pyörällään kaatua.

Me alettiin aika nopeasti päästä jyvälle vai päästiinkö? Yön mittaan muut pullopummit alkoivat tulla meille jo tutuiksi ja aina tervehdittiin toisiamme kuin vanhat tuttavat ikään. Osa heistä oli kannustavaisia meitä uusia tulokkaita kohtaan, mutta toiset taas silmäilivät meitä halveksuen. Meidän lempikerääjämme oli eräs nuori herra, joka keräsi pullojen lisäksi myös roskia. Voiko hyviksempää tyyppiä olla?


Koska keräily oli tosi kiehtovaa, niin päätimme palata apajille heti seuraavana yönä, jolloin meno oli vielä villimpää. Se on niin hyvä tunne, kun näkee kadulla jotain kiiluvaa ja sitten tajuaa sen olevan tölkki. Vain true pullopummit tietävät sen tunteen. Me saatiin kumpanakin yönä ihan kyllikisti huomiota. Oltiin oikea paikallinen nähtävyys.

Saatiin mania niiltä kahdelta yöltä yli 30 euroa ja oltiin tosi mielissämme siitä. Voidaan lämpimästi suositella keruujuhtana olemista kaikille, jotka haluavat jännitystä elämään.

T. Muura & Maura

12 kommenttia:

  1. kiva blogi muuten, mutta tekstit on vähän liian pitkiä, eikä kukaan jaksa lukea niitä. Kuvatkin ovat ihan kivoja, mutta eivät kovinkaan kiinnostavia. En tarkoita tätä pahalla, vaan yritän vain antaa neuvoja:)

    http://lifelle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan saatu eniten kehuja just meidän teksteistä, joten kyllä niitä aika monet jaksaa lukea :D Eikä me aiota lyhentää niitä, koska sitten tää ei ois enää meidän näköinen blogi. Ja mihin asti oikein katoit meidän kuveja? Koska me itse ollaan ainakin tosi ylpeitä kuvistamme ja pidetään niitä mielenkiintoisina. Mutta kiitos kuitenkin palautteesta :)

      Poista
    2. Hah! Mun mielestä tekstit just ON kiinnostavia! Ja kuvat! Ahahaa joillekin kuville oikeesti voi nauraa. Kuvat ja tekstit tekee tästä blogista täydellisen!

      P.s pääsit viiden parhaan joukkoon, kun laitoit blogisi linkkaa blogisi -postaukseen. ;) narikkatytto.blogspot.fi

      Poista
    3. Voi miten kiva kuulla, että tykkäät :3! Ja wow, viiden parhaan joukossakin :D Tosi mahtavaa!

      Poista
  2. Kiva blogi ja kiva banneri mutta jostain syystä en jaksanut lukea tekstiä vaikka halusin

    VastaaPoista
  3. Teidän blogi on aivan ihana ♥ Naureskelen itsekseni aina teidän teksteille ja hyville ideoille. Ootte aivan mahtavia. :)

    VastaaPoista
  4. ootte ihania! upee blogi

    http://verajaudance.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Se on muute völhjyyn eikä völjhyyn, se hoon paikka on tarkka :D Onko kukaa teistä lapista päin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kiitos kun huomautit tuosta kirjotusvirheestä, pittää korjata :) Me käytetään tuota sanaa puhuessa päivittäin, on se sen verran huba :D Ei olla lapista mutta me tunnetaan useita, jotka puhuu lapin murteilla, niin on tarttunu meillekin.

      Poista