perjantai 5. heinäkuuta 2013

Noniin tutot, nyt nolatkaa itsenne!

Viisikko on aina ollut semmonen oman tien asia. Me oomma semmonen pesue, että elä käy ehottelleen. Me ollaan suoraan sanottuna tosi meleko outoja mutta ei me teitä muonata, paitsi ehkä jos oikein mahoton nälkä pääsee yllättämään.


Kuten olette varmasti hoksanneet, niin meillä on tosi omalaatuinen kieli, ja me oikeasti puhutaan livenäkin sillä tavalla, kun ollaan keskenään. Aluksi me oltiin ihan kyllikin peloissaan, että te lukijat ette arvostaisi meidän hassuja sanoja ja muita ahmoja. Me jopa ajattelimme, että eihän me voida niitä sanoja ja sanontoja käyttää kirkkaassa päivänvalossa mutta onneksi päätettiin uskaltaa, sillä kommenttien perusteella te arvostatte niitä.

Jos meitä ei tunne kunnolla, niin saattaa helpolla saada sellaisen käsityksen, että me ollaan tosi itserakkaita ja että kusi on kilahtanut hathun ja kumajaa siellä päivästä toishen. Mutta ei me olla inhottavia ihmisiä. Totta puhuen me ollaan true hyviksiä ja tosi auttavaisia ahman opetuslapsosia. Päämaja on meidän sielumme, ja sinne ovat tere tulemasteja kaikki, jotka haluavat purkaa sydäntään ja muonavarastojaan meille. Ovessa on avain, ja sisäpuolella istumme me takkatulen loisteessa, silmät hyvyyttä hehkuen. Ette te tosin tiedä osoitetta mutta kyllä sinne löytää, kun seuraa sydäntään ja pitää aistit avoimena.


Me arvostamme kilttejä ihmisiä jotka tekevät hyviä tekoja, ja joilla on sydän paikallaan. Me itsekin pyrimme olemaan semmoisia ihmisiä. Me ollaan muuten myös aika randomeja ihmisiä. Me tajuttiin se kunnolla vasta, kun perustettiin tämä ploki. Huomattiin, että ei ole olemassa yhtään plokia, joka olisi edes lähes omamme kaltainen. Sen takia teemmekin kaikkemme, että tämä pysyy samanlaisena.


Tajuttiin juuri, että tässä postingissa ei ole punaista lankaa. Mutta eipä tuo mithän, me ei olla ikinä oikein perustettu kutomisesta. Ei kaiken tarvi olla niin justiinsa, riittää kunhan on rattosa fiilinki. Tehkää oikeasti kaikkea, missä ei ole mitään järkeä, kunhan se vaan on hauskaa. Tehkää tyhmiä videoita ja ottakee päättömiä kuveja. Niiden pitää olla sellaisia, että kun katsastatte niitä, niin teidän pitää haukata happea ihan punanahkana ja hytkyä kuin hyllyvä ahma sambatunnilla. Jos joku koittaa estää teitä, niin sanokaa hänelle ihmeissänne, että "u say whaat" ja jatkakaa kreisiä menoanne. Ja mikä tärkeintä, nolatkaa itsenne niin pahasti, että ette kehtaa näyttää nokkaanne enää kylän perukoilla. Vaikka tuo ehkä kuulostaa oudolta neuvolta, niin voimme kertoa, että se on luultavasti paras neuvo mitä koskaan tulette saamaan. Me ollaan itse tehty se virhe, että ei uskallettu nolata itseämme moneen vuoteen, kunnes löydettiin toisemme ja siitä asti se on ollut melekosta menoa.


T. Muri, Muura & Maura

6 kommenttia:

  1. Hyvä vaan kun erotutte joukosta, ei sitä tarvitse anteeksi pyydellä :)

    VastaaPoista
  2. Haha! Alko naurattaa kun katselin noita kuvia, ja tota videoo!:,D Jatkakaa samaanmalliin!;)

    VastaaPoista
  3. Hah, teillä on kyllä hauska blogi! :DD

    ♥: http://my--lullaby.blogspot.fi/

    VastaaPoista